dimecres, 20 d’abril del 2011

EL PSC DE VALLS PRESENTA EL MATERIAL I ELS RECURSOS 2.0 DE LA CAMPANYA DE LES ELECCIONS MUNICIPALS


L’agrupació socialista de Valls ha presentat aquest dimecres el material i els recursos 2.0 que s’han habilitat per aquesta campanya de les eleccions municipals del 22 de maig.

L’alcaldable socialista, Núria Segú, ha posat de relleu que “hem fet un esforç especial per estar presents a tots els canals que permet la xarxa (facebook, youtube, twitter, etc.) i arribar així directament al segment més jove de la ciutat que és el que utilitza aquestes noves xarxes socials.”

“Així, hem endegat una pàgina web www.vallsmunicipals2011.cat a través de la qual els ciutadans trobaran tota la informació relacionada amb la candidatura socialista: perfil dels candidats, vídeos, notícies d’interès, etc. Així mateix, els vallencs i vallenques ens podran adreçar les seves opinions, propostes i inquietuds a través d’aquesta pàgina web.”

D’altra banda, Núria Segú i Rosa Maria Ibarra han presentat el material de campanya que es distribuirà durant la campanya electoral sota l’eslògan “Núria Segú, compromesa amb Valls.” “Aquest dissabte, coincidint amb Sant Jordi començarem a distribuir un díptic informatiu sobre la meva trajectòria política i personal on explico les raons que m’han portat a aspirar a l’alcaldia de Valls per millorar la qualitat de vida dels vallencs i vallenques”, ha explicat Segú.

Posteriorment es distribuiran dos díptics més, un amb tota la informació relacionada amb la candidatura socialista i un altre amb el programa electoral del PSC per aquestes eleccions municipals. De cadascun d’aquests díptics es distribuiran 11.000 exemplars.

Finalment, el PSC de Valls disposarà d’un local de campanya, ubicat al carrer de la Cort, 57, en el què la ciutadania podrà trobar tota aquesta informació i adreçar-se directament als candidats socialistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada