dilluns, 18 d’abril del 2011

JUDITH ALBERICH: “CiU RETALLARÀ LES AJUDES SOCIALS DE L’AJUNTAMENT IGUAL COM HO HA FET ARTUR MAS AL CAPDAVANT DE LA GENERALITAT”


Renovada, paritària, oberta a la societat, amb persones joves, coneixedora del dia a dia del poble, que incorpora independents i que representa als diversos sectors que configuren el teixit social i associatiu de Cunit.

Aquestes son les característiques de la candidatura dels socialistes de Cunit que va presentar la cap de llista Judith Alberich davant de més de 300 persones. Una llista, segons Alberich, “heterogènia i preparada per afrontar la segona transformació de Cunit; i que treballarà i lluitarà per no donar cap pas enrere en el progrés del poble i per no tornar al Cunit en blanc i negre que va deixar Convergència i Unió.”

Després de presentar els components de la llista, Judith Alberich va prendre la paraula per posar de manifest els canvis produïts al municipi amb els governs socialistes en els últims 12 anys. Va agrair especialment la tasca feta per la seva predecessora a l’alcaldia Dolors Carreras, i als regidors i regidores que han participat en la gran transformació que ha experimentat Cunit.

Davant les retallades que el actual Govern de Convergència i Unió a la Generalitat està aplicant en educació, sanitat, polítiques socials i seguretat, entre altres serveis, Judith Alberich va posar de manifest, en clau municipal, que “els socialistes son la garantia de que a Cunit no es produeixin les retallades en els serveis bàsics a les persones” i que “si governes CiU, la seva candidata Montserrat Carreras haurà de fer cas al seu cap Artur Mas per aplicar-les a Cunit”.

De fet, segon Alberich, “el manifest de CiU que s’ha repartit pels domicilis en el que es parla del deute de l’Ajuntament, només és l’avançament del que faran si arriben a governar Cunit. Obeeix a una estratègia política per justificar, si governen, les retallades que aplicaran”.

En aquest sentit, va manifestar que si governen els socialistes no hi haurà cap retallada en les ajudes i prestacions socials que actualment gaudeixen els cunitencs i les cunitenques.

Judith Alberich va tornar a reptar a Montserrat Carreras a un debat cara a cara per “confrontar idees i projectes per Cunit” i si la cap de llista de CiU es nega deu ser “perquè no te projecte pel municipi o disposa d’una agenda oculta que deu fer por. És sorprenent que una persona que ja porta tres legislatures aspirant a governar Cunit, no vulgui un cara a cara amb la candidata socialista”.

Segons Alberich, “en l’agenda oculta de Montserrat Carreras està previst compartir l’alcaldia amb ERC si aquesta formació obtingués un representant a l’Ajuntament. Seria una perversió democràtica que una formació política amb només un regidor, sobre un total de 17 que s’escolliran a Cunit, pogués governar el poble”.

Judith Alberich va acabar la seva intervenció agraint a la llista de candidats i candidates socialistes la seva implicació i il·lusió per treballar pel seu poble, i va posar de manifest “que si els i les socialistes tornem a governar, no permetrem que Cunit doni cap pas enrere en la seva modernització ni en els drets de les persones aconseguits en els darrers anys”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada