dilluns, 18 d’abril del 2011

EL PSC PRESENTA 24 CANDIDATURES AL BAIX CAMP, UNA MÉS QUE ARA FA QUATRE ANYS


El PSC presentarà 24 candidatures a la comarca del Baix Camp a les eleccions municipals que se celebraran el proper 22 de maig. Aquesta tarda s’ha fet la presentació pública de les candidatures socialistes a la comarca en un acte que s’ha dut a terme a l’Hospital de Sant Joan de Reus.

El coordinador comarcal del PSC al Baix Camp, Ernest Aymamí, ha subratllat que “d’aquestes 24 candidatures 9 estan liderades per dones. Estem molt satisfets per haver pogut repetir llista a tots els municipis on ho vàrem fer el 2007 i ser també presents, en aquesta ocasió, a Duesaigües.”

“En aquests moments, el PSC té 71 regidors i regidores al Baix Camp i 11 alcaldies. Estem segurs de renovar la confiança dels ciutadans allà on governem i ser opció de Govern allà on hem estat a l’oposició.”

Per la seva banda, Josep Masdeu, alcalde de La Selva del Camp i president del Consell Comarcal del Baix Camp, ha recordat que “més del 90% dels ciutadans del Baix Camp viuen en municipis on hi ha un Govern de progrés liderat per un alcalde socialista. Nosaltres mantenim la il·lusió pel Baix Camp perquè entenem que treballar pel teu poble és una de les coses més boniques que hi ha a la vida.”

En la mateixa línia s’ha manifestat l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, qui ha posar de relleu que “el PSC és un partit municipalista. Som els garants dels serveis públics de qualitat i per això, i per la bona feina que hem aquests anys, tornarem a obtenir la confiança majoritària dels veïns de la nostra comarca.”

El diputat socialista al Parlament pel Baix Camp, Josep Maria Sabaté, ha assenyalat que “aquestes eleccions arriben en un context polític marcat per les retallades sanitàries i educatives impulsades pel Govern conservador de CiU a la Generalitat.”

Finalment, l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, ha afirmat que “el 22 de maig els ciutadans podem combatre aquest model de la dreta conservadora que trenca la cohesió social i aturar les retallades. Nosaltres no permetrem que es retallin aquests serveis públics essencials.”

“Crec que cal subratllar que en poques comarques de Catalunya, proporcionalment, el PSC ha presentat tantes candidatures com al Baix Camp. Estic segur de què això és l’auguri d’una victòria socialista a la majoria de pobles i ciutats de la nostra comarca el 22 de maig.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada