dimarts, 19 d’abril del 2011

MANUEL CIERCOLES, CANDIDAT DEL PSC A L’ALCALDIA D’ALTAFULLA


Manuel Ciercoles serà l’alcaldable del PSC a l’Ajuntament d’Altafulla a les eleccions municipals del 22 de maig. Ciercoles va ser elegit com a alcaldable amb el vot unànime de tots els assistents a l’assemblea de l’agrupació socialista d’Altafulla i ha estat ratificat pel Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona.

L’alcaldable socialista, que es presenta com a cap de llista per primer cop, s’ha mostrat molt satisfet “per poder presentar una candidatura renovada, formada per gent jove, amb moltes ganes de treballar per Altafulla i per satisfer les necessitats dels seus veïns. Parlo de persones com l’Esteban Giraldez, l’Arantxa Arcaute, la Sílvia Hernandez, la Patricia Huelves, el Josep Maria Pinto...”

En relació amb el programa socialista Manuel Ciercoles ha remarcat que “el que Altafulla necessita, sobretot, és il·lusió, estabilitat i confiança en el futur d’un poble com el nostre que combina creixement amb el manteniment d’uns standars de qualitat de vida d’excel·lència.”

“En aquests moments de crisi econòmica no ens podem permetre tenir un Ajuntament fragmentat, amb una multiplicitat de forces polítiques representades a la sala de plens. En aquest sentit, el PSC és la única opció capaç de garantir l’estabilitat i el rigor en la gestió a Altafulla, com ho hem demostrat sempre en aquests darrers mandats municipals.”

Ciercoles ha recordat que “davant el xec en blanc que demanen alguns, el PSC es presenta amb l’aval de la bona feina feta aquests darrers quatre anys. Una feina que ha permès realitzacions importants al nostre poble com la rehabilitació del punt d’informació juvenil, el nou edifici d’entitats, la inauguració del nou gimnàs, la millora i impuls al pavelló, etc.”

Finalment, l’alcaldable socialista s’ha compromès a treballar pensant en les necessitats dels veïns d’Altafulla que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica. “És l’hora de posar l’accent en les necessitats de les persones, no en les grans infraestructures”, ha resumit Manuel Ciercoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada