dijous, 22 de març del 2018

EL PSC DENUNCIA UN NOU RETARD EN LA CONSTRUCCIÓ DEL TÚNEL DEL COLL DE LILLA I DEMANA L’ACCELERACIÓ DE LES OBRES




El diputat del PSC al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha denunciat “un nou retard en els terminis de construcció del túnel del Coll de Lilla, en el tram de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc. Se’ns va dir i assegurar que els treballs acabarien l’any vinent.”

“Doncs bé, ara el mateix director general d’infraestructures assenyala que aquest termini no sap si el podrà complir ja que s’està duent a terme la tramitació d’una nova modificació derivada de la presència de terrenys expansius. Això comportarà també un increment econòmic del 20% del cost de les obres.”

Joan Ruiz ha destacat que els ciutadans de les comarques tarragonines ens hem assabentat d’aquesta situació gràcies a la pregunta que ell mateix ha formulat al director general d’infraestructures a la comissió de Foment del Congrés. “Fidel al meu compromís de ser la veu dels interessos tarragonins a les Corts Generals”, ha reblat.

“És lamentable que en la construcció de l’autovia A-27, vital per al conjunt de les comarques tarragonines, el Govern del PP hagi acumulat tants incompliments i promeses desmentides per la realitat. Els socialistes, que som els que vàrem impulsar la construcció de l’autovia quan vàrem tenir la responsabilitat de governar, exigim l’acceleració de les obres ja que sempre hem considerat com a prioritari aquest nou eix estratègic que connectarà el nucli del Camp de Tarragona amb l’interior del país mitjançant una autovia d’altes prestacions.”

Així, el diputat socialista ha advertit que aquest modificat especial introduït ara per Foment requereix tant l’informe tant del Consell d’Obres Públiques com del Consell d’Estat pel que ara mateix aquesta demora en la finalització dels treball es manté sense data concreta, ajornada sine die.

“Aquesta autovia, que el PP es va comprometre a executar amb la màxima celeritat quan va guanyar les eleccions el 2011 i estem al 2018, unirà Tarragona i el seu port, Reus i el seu aeroport, el nucli de la Costa Daurada, Port Aventura, els polígons petroquímics, etc. amb la vall de l’Ebre, el litoral cantàbric i l’interior peninsular. Tots els agents socials i econòmics coincideixen en subratllar la seva importància. A què espera, doncs, el Govern del PP per donar compliment a allò que va prometre solemnement ja fa set anys? Algun dia haurem d’escriure el catàleg d’incompliments de l’executiu de Rajoy, i els seus socis de Ciutadans, amb Tarragona. Desgraciadament el llistat serà interminable...”, ha conclòs el diputat tarragoní.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada