dijous, 22 de febrer del 2018

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN QUANTES REUNIONS ES VAN DUR A TERME AMB EL MINISTERI DE FOMENT PER PARLAR SOBRE L’ESTACIÓ INTERMODAL DE REUS



La diputada socialista Rosa Maria Ibarra ha fet públic aquest dijous que el grup del PSC al Parlament ha entrat a registre dues preguntes en què es demana informació sobre quantes reunions es van dur a terme entre la Generalitat i el ministeri de Foment sobre l’estació intermodal de Reus durant la passada legislatura.

Així mateix, el PSC vol saber quan es va produir la darrera reunió entre els responsables del Govern de la Generalitat i els seus interlocutors del ministeri de Foment respecte a l’estació intermodal de Reus i quins acords (si van arribar a existir) es van derivar d’aquesta reunió.

“Volem saber què és exactament el que ha passat perquè portem anys d’incerteses i d’informacions creuades, sovint contradictòries, però sense avançar ni un mil·límetre en la realització i execució d’aquesta estació. Cal recordar que el mateix secretari d’Estat d’infraestructures va assegurar fa dos anys al president de la Cambra de comerç de Reus que el ministeri de Foment mantenia en el seu programa d’actuacions la construcció de l’estació intermodal. Fa dos anys... i amb què ens trobem dos anys després? Amb el no res”, ha explicat Ibarra.

En aquest sentit la diputada del PSC ha recordat que, fruït d’una pregunta formulada al Congrés també pel grup socialista, el mateix Govern del PP reconeixia que des del 2015 no hi ha hagut cap avenç en la construcció d’aquesta estació intermodal d’alta velocitat.

“Va fer o no alguna acció el Govern de la Generalitat? Es va coordinar amb el ministeri de Foment? Quins són els acords que es van produir? Algú pensa donar alguna explicació als ciutadans de Reus i del conjunt de les comarques tarragonines? Aquesta és la finalitat de les preguntes que hem formulat al Parlament”, ha explicat Ibarra.


Finalment la diputada socialista ha lamentat que “la incertesa política i els desacords entre els mateixos partits independentistes continuen mantenint paralitzada l’activitat parlamentària. Els socialistes demanem, un cop més, que es formi un Govern, que les comissions es puguin reunir i que el Parlament es posi a treballar perquè el país no pot continuar esperant, en permanent situació d’stand by, a què alguns resolguin les seves contradiccions. Perdre temps vol dir perdre oportunitats i accions que millorin la qualitat de vida dels catalans i catalanes”, ha conclòs la diputada vallenca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada