dimarts, 17 de gener del 2017

EL PSC DEMANA AL GOVERN 12 MILIONS D’EUROS PER FER POSSIBLE EL PROJECTE DEL PASSEIG MARÍTIM DE LES CALES DE MIAMI PLATJA



El diputat del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat avui que el grup socialista presentarà una esmena als pressupostos generals de l’Estat per aquest 2017 demanant al Govern la inversió necessària per poder executar i dur a terme el projecte del passeig marítim de les Cales de Miami Platja, a Mont-roig del Camp.

Segons ha explicat el diputat socialista, el 2010 el Ministeri d’agricultura, pesca i medi ambient va redactar el projecte de recuperació mediambiental de les cales de Mont-roig del Camp amb una inversió inicial prevista de 11.829.278 euros.

“Doncs bé, més de sis anys després el Govern de l’Estat encara no ha executat cap fase del projecte. Entenem que és una decisió injusta que suposa una abdicació no justificada dels compromisos assumits i per això hem decidit presentar una esmena als pressupostos a tal efecte, per tal que el Govern doni resposta a una demanda que a Mont-roig és unànime.”

En la mateixa línia s’ha manifestat l’alcalde del municipi, Francesc Morancho, qui ha recordat que “el nostre poble arrossega una desinversió històrica objectiva per part del Govern de l’Estat pel que fa a l’arranjament i millora del nostre litoral. Ja fa temps que des de l’Ajuntament demanem a l’executiu que aprovi una partida pressupostària que permeti executar aquest projecte tan necessari per la nostra vila. Per desgràcia fins ara no hem estat escoltats, confiem en què ara siguem capaços de posar el punt i final a aquest oblit sistemàtic.”

Cal recordar que el municipi de Mont-roig del Camp compta amb una extensió litoral d’onze quilometres dels quals tan sols un quilòmetre i mig correspon al passeig marítim ja executat.


Finalment Joan Ruiz ha explicat que “des del grup socialista anem recollint totes les reivindicacions i necessitats inversores més urgents de les nostres comarques a fi i efecte de presentar-les com a esmenes socialistes als pressupostos generals de l’Estat que el PP, actualment en minoria, ha d’aprovar a les Corts Generals. Creiem realment que la reivindicació de Mont-roig en aquest sentit està totalment justificada i carregada de raons i per això hem cregut oportú que sigui una de les primeres esmenes en ser públicament anunciades.”      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada