dilluns, 10 de novembre de 2014

EL PSC DENUNCIA LA PARALITZACIÓ DE LES INVERSIONS DE L’1% CULTURAL A LES TERRES DE L’EBREEl diputat provincial i portaveu socialista de la Federació del PSC de les Terres de l’Ebre, Francesc Miró, ha denunciat avui “la paralització absoluta de les subvencions de l’1% cultural a càrrec del pressupost del ministeri de Foment que ha practicat el Govern del PP. En tot el que portem de legislatura les comarques ebrenques no hem obtingut ni un cèntim d’euro d’aquest fons destinat a la rehabilitació i recuperació del nostre patrimoni. Un cop més es demostra que les Terres de l’Ebre no estan en el mapa mental del PP.”

Segons ha posat de relleu Francesc Miró aquesta menysteniment per part de l’executiu de Rajoy “contrasta amb les inversions que l’Ebre va obtenir durant els anys de Govern socialista.” Així, només durant la darrera legislatura de Govern de progrés, es van destinar 450.000 euros a la rehabilitació de l’església de Sant Pere de Corbera d’Ebre i 253.977 euros a la restauració del castell de Flix.

“Vull remarcar que tot aquestes inversions de l’1% cultural no tan sols serveixen per recuperar patrimoni històric sinó també per generar riquesa, atreure nous turistes i crear nous llocs de treball. Ara, amb aquesta aturada general de les inversions decidit pel Govern del PP, tots aquests projectes que s’executaven per fases estan en perill de quedar paralitzats sine die.”


En darrer terme el portaveu socialista ha emplaçat als diputats del PP per Tarragona “a què es treguin el son de les orelles i que es posin a treballar d’una vegada en defensa dels interessos del territori pel que van ser elegits diputats. Ens acostem al final de la legislatura i el PP es presenta amb un balanç esfereïdor de manca de treball i, per tant, de resultats que suposa un insult addicional per a la ciutadania ebrenca que ja ha de fer front als efectes devastadors de la crisi econòmica”, ha conclòs Francesc Miró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada