dijous, 24 d’abril del 2014

EL PSC DE VALLS ORGANITZA UNA XERRADA-DEBAT SOBRE BCN WORLD



L’agrupació socialista de Valls ha organitzat una xerrada-debat sobre el recent acord assolit en relació al projecte de BCN World. La xerrada començarà a les 19h del proper dimarts, 29 d’abril, anirà a càrrec dels negociadors socialistes Xavier Sabaté i Alícia Romero i tindrà com a escenari la biblioteca popular de Valls (Passeig dels Caputxins).

Segons ha remarcat la portaveu socialista a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, “l’envergadura del projecte, que suposarà la creació de milers de nous llocs de treball i una inversió milionària per a les nostres comarques, ens ha fet concloure que calia una explicació més detallada dels punts específics de l’acord per tal de donar-lo a conèixer a la ciutadania vallenca.”

En aquest sentit, Rosa Maria Ibarra ha remarcat que “hi ha punts d’una extraordinària importància com el fons social i territorial que l’acord inclou com a condició sine qua non del PSC. Un fons que permetrà una inversió directe de 47 milions d’euros per a les comarques tarragonines. O sigui, una quantitat superior al total de les inversions de la Generalitat per enguany al conjunt del Camp de Tarragona!”

“En tot cas, volem que els vallencs i vallenques coneguin els continguts concrets de l’acord i que, aleshores, sense apriorismes, ni prejudicis preconcebuts, decideixin si es tracta o no d’un bon acord per casa nostra.”


Finalment, la portaveu socialista també ha defensat que una part d’aquest fons territorial que contempla l’acord s’inverteixi en projectes de caràcter social a Valls i comarca. “Per desgràcia, la dimensió de la crisi i les seves conseqüències devastadores sobre la vida de la gent ens obliguen a ser exigents i no menysprear ni un cèntim d’euro que puguem aconseguir per mitigar aquests efectes. En aquest sentit, els socialistes serem inflexibles”, ha afirmat la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada