dimarts, 8 d’abril del 2014

CAU EN UN 20% EL NOMBRE DE TARRAGONINS QUE ACCEDEIXEN A UN VIATGE DE L’IMSERSO



El diputat socialista Joan Ruiz ha lamentat avui “que amb el Govern del PP el nombre de tarragonins que han pogut gaudir d’un de viatge de turisme social dins del programa del IMSERSO ha davallat en un 20% en poc més de dos anys.”

Així, segons ha desgranat el diputat tarragoní, el nombre de tarragonins que han disposat d’una plaça en el marc d’aquest programa de vacances adreçat a les persones major de 65 anys ha passat de 18.873 tarragonins (temporada 2010/2011) a 15.141 tarragonins (temporada 2012/2013).

Joan Ruiz ha afegit que ha estat especialment accentuada la davallada del nombre d’usuaris tarragonins del programa de termalisme social de l’IMSERSO que ha caigut per sota de les 3.000 persones.  

“La veritat és que el Govern del PP, pel que fa a la província de Tarragona, comença a tenir uns efectes similars a una pandèmia, escapça tot allò amb el que es troba. Tret dels insolidaris i dels evasors de capitals que s’han beneficiat de l’amnistia fiscal de Montoro, no hi ha col.lectiu que no hagi patit en carn pròpia les retallades de Rajoy: joves, treballadors, aturats, dones, jubilats, etc.”

El diputat tarragoní ha explicat que les retallades també han caigut sobre totes les polítiques adreçades a desenvolupar l’envelliment actiu que va impulsar el Govern socialista.


“El PP no tan sols ha fet perdre poder adquisitiu als pensionistes, no tan sols ha retallat recursos de l’IMSERSO i de la llei de dependència, també ha passat la destral pel “pla Avanza”, que fomentava l’ús de les noves tecnologies entre la gent gran, han limitat l’accés dels jubilats a la universitat reduint les places a tal efecte, i han retallat també el pressupost destinat als programes de prevenció de maltracte als avis i la gent gran. El que deia, una autèntica pandèmia!”, ha conclòs el diputat socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada