dijous, 17 d’abril del 2014

EL PSC DE TORREDEMBARRA DEMANA UNA REUNIÓ AMB LA DELEGADA D’ENSENYAMENT PER EVITAR EL TANCAMENT DEL CEIP MIRADES



El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Torredembarra ha sol·licitat per escrit una reunió amb la Delegada d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona, Maria Àngels González, a fi i efecte d’evitar el tancament del CEIP Mirades del municipi torrenc el curs vinent.

Segons ha explicat el portaveu socialista Jordi Solé “aquest tancament anunciat està provocant un gran malestar i el rebuig frontal de tots els pares i mares dels alumnes del centre. I no només això, també ha despertat els recels de la resta de pares de les altres quatre escoles de Torredembarra ja que, argumenten, que la recol.locació dels 74 alumnes de l’escola Mirades als altres centres suposarà un augment de la ratio d’alumnes per classe i l’obertura de noves línies que obligaran a reconvertir els espais actualment dedicats a altres activitats docents.”

“Des del PSC hem advertit en reiterades ocasions que aquest tancament programat està provocant una creixent tensió entre el col·lectiu de pares i mares i l’Ajuntament. Fruït d’això, ja s’estan convocant concentracions i manifestacions per evitar el tancament d’un centre que seria perjudicial pel conjunt de la ciutadania torrenca.”


El portaveu socialista ha afirmat que “nosaltres preferim dialogar que imposar i per això hem demanat aquesta reunió amb la Delegada d’Ensenyament per poder trobar punts d’entesa i alternatives a aquest tancament. No pot ser que, un cop més, siguin els ciutadans i les classes populars les que hagin de pagar la factura de la crisi i de les retallades. Tancar una escola és també tancar una mica la porta del futur de Torredembarra”, ha conclòs Jordi Solé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada