dijous, 2 de juny del 2011

L’ATUR ES REDUEIX EN 439 PERSONES A TARRAGONA DURANT EL MES DE MAIG


“Durant el mes de maig 439 persones que estaven a l’atur a la província de Tarragona ha trobat feina i s’han reincorporat al mercat laboral. Així mateix, durant el mateix període el nombre d’ocupats que cotitzen a la Seguretat Social s’ha incrementat en 4.019 persones, pel que ara mateix el nombre d’afiliats se situa en 294.160 persones a les nostres comarques”, aquesta ha estat la valoració que avui ha fet el diputat socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, en relació a les dades de l’atur corresponents a aquest mes de maig.

Segons Vallès “estem davant del major descens registrat a les llistes de l’atur en un mes de maig des del 1997, és a dir, des de fa 14 anys. A més, l’atur es redueix a tots els sectors productius i baixa entre els joves menors de 25 anys. Al mateix temps, la contractació s’ha incrementat en un 9%.”

“Aquestes dades animen al Govern a seguir treballant, en la línia del que està fent, perquè moltes famílies encara estan patint els efectes de l’atur i de la crisi econòmica. Crec que estem en la bona direcció i que durant els propers mesos continuarem aprofundint en aquesta reducció del nombre d’aturats.”

Finalment, Vallès ha destacat que “7 de cada 10 persones que estan a l’atur a la província de Tarragona estan percebent algun tipus de prestació econòmica que els garanteix uns mínims ingressos mensuals. D’altra banda, el Govern continuarà prioritzant la formació dels treballadors que estan a l’atur per facilitar el seu retorn al mercat laboral quan més aviat millor.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada