dimecres, 22 de juny del 2011

JUDITH ALBERICH: “EL MINISTERI DE FOMENT HA ENDEGAT ENGUANY 48 ACCIONS DE MILLORA DELS ACCESSOS DE LES ESTACIONS FERROVIÀRIES DE LA PROVÍNCIA DE TARRA


La Senadora de l’Entesa Catalana de Progrés per Tarragona, Judith Alberich, ha explicat avui que el ministeri de Foment ha dut a terme enguany 48 accions de millora dels accessos a les estacions ferroviàries de la província de Tarragona. “Tot plegat, ha suposat una inversió total de més de 32 milions d’euros”, segons ha especificat la senadora tarragonina després que aquesta qüestió fos analitzada al Senat.

“De fet, l’any passat es van adequar les andanes per accedir als nous trens i enguany s’han fet obres a Cunit i d’altres municipis per habilitar els ascensors. Cal dir que aquestes obres de millora són conseqüència, en bona mesura, de les esmenes introduïdes als Pressupostos Generals de l’Estat pel grup de l’Entesa al Senat.”

Així mateix, en els darrers anys s’han dut a terme més de 16.000 assistències contemplades pel servei ATENDO, és a dir, el servei d’assistència i acompanyament posat a disposició de les persones amb mobilitat reduïda.

“Tot i que no suposi grans inversions milionàries o que no ocupi grans titulars informatius el ministeri du a terme una tasca permanent de manteniment i millora de les estacions de tren a la nostra província per adequar-les al bon servei que precisen els ciutadans d’aquestes comarques. Unes obres de millora i manteniment que es continuaran executant per corregir les deficiències en accessibilitat que encara mostren algunes d’aquestes estacions”, ha remarcat la senadora tarragonina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada