dijous, 23 de juny del 2011

EL GRUP SOCIALISTA PREGUNTA AL GOVERN QUINS CENTRES D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DEL CAMP DE TARRAGONA ES VEURAN AFECTATS PER REDUCCIONS HORÀRIES AQUEST ESTIU


El diputat socialista al Parlament per Tarragona i portaveu socialista en matèria de salut, Josep Maria Sabaté, ha fet públic avui que el grup socialista al Parlament ha entrat a registre una bateria de preguntes al departament de Salut per tal de conèixer quins centres d’atenció primària tarragonins es veuran afectats per les reduccions horàries durant aquests mesos d’estiu.

Segons el diputat reusenc, “volem saber com afectaran aquestes noves retallades a unes comarques com les nostres que durant aquest període d’estiu veuen com s’incrementa exponencialment la seva població flotant degut als fluxos turístics. Per desgràcia veiem com el Govern del senyor Mas continua aplicant retallades en matèria de salut que ens afecten territorialment de manera molt directe (Hospital Joan XXIII de Tarragona, Hospital de Sant Joan de Reus, CAP de Cunit...), ara aquesta modificació horària dels dispositius d’atenció continuada també repercutirà en negatiu sobre el servei que ens demanda la població. Com? Això encara és una incògnita...”

Josep Maria Sabaté també ha denunciat que “amb aquesta política de fets consumats el Govern de CiU ha dilapidat en només sis mesos la feina d’organització i consens en matèria de disponibilitat dels equipaments sanitaris dels darrers 30 anys.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada