dilluns, 20 de juny del 2011

EL PSC DE RODA DE BARÀ DENUNCIA QUE EL PRIMER QUE HA FET EL NOU ALCALDE DE CiU ÉS ACOMIADAR DE MANERA IMPROCEDENT A UNA TREBALLADORA DE L’AJUNTAMENT Q


La portaveu socialista a l’Ajuntament de Roda de Barà, Maite Huerta, ha denunciat avui que “el primer que ha fet el nou alcalde de CiU de Roda és acomiadar de manera improcedent a una treballadora de l’Ajuntament que va ser regidora socialista durant el passat mandat municipal.”

Segons Maite Huerta, “enlloc de dedicar-se a treballar per donar resposta a les necessitats reals dels veïns de Roda, sobretot d’aquells que estan a l’atur, la primera decisió del senyor Pere Compte ha estat ha estat fer fora de manera categòrica a una treballadora de l’Ajuntament.”

La portaveu socialista es refereix a la treballadora municipal Francesca Margarit. Durant el passat mandat municipal aquesta treballadora va demanar una excedència per càrrec públic en ser elegida regidora socialista a l’Ajuntament, on va ser titular de l’àrea d’acció social i ciutadania. Ara, un cop ha volgut tornar a accedir al seu lloc de treball com a administrativa municipal, ha estat acomiadada de manera improcedent.

“Nosaltres creiem que l’únic vàrem vàlid a l’hora d’avaluar a les persones que treballen a l’Ajuntament és la seva capacitat de treball i no la seva adscripció política. Demanem al senyor Compte que es dediqui a treballar per millorar la qualitat de vida dels veïns de Roda i que no etiqueti a les persones en funció de les seves conviccions polítiques”, ha remarcat la portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada