dilluns, 21 de febrer del 2011

LES AGRUPACIONS SOCIALISTES ELEGEIXEN ALS ALCALDABLES DEL PSC ALS AJUNTAMENTS DE VILA-SECA, CREIXELL, EL CATLLAR I LA CANONJA


Les assemblees de les agrupacions socialistes han elegit als alcaldables del PSC als Ajuntaments de Vila-seca, Creixell, El Catllar i La Canonja. En tots els casos els candidats socialistes han estat escollit per unanimitat de tots els afiliats i simpatitzants presents a les respectives assemblees.

A Vila-seca l’agrupació local ha elegit Alberto Miñambres com a candidat socialista a l’alcaldia. L’alcaldable del PSC ha agraït als companys de l’agrupació “la confiança rebuda. A Vila-seca, ara més que mai, necessitem un alcalde que es dediqui el 100% al poble. Els socialistes estem preparats per assumir el repte d’un relleu necessari amb un projecte engrescador que torni la il·lusió per una Vila-seca de tots. Estem preparats per governar i comptem amb el millor equip.”

A Creixell Montserrat Muñoz tornarà a liderar la candidatura socialista. L’alcaldable del PSC ha remarcat “la importància d’aquests propers quatre anys per un municipi com el nostre que ha viscut situacions kafkianes com veure a un regidor independentista sumar-se alegrement a les files del PP. A Creixell ens cal un govern sòlid que tingui clares les prioritats del poble i que sàpiga mantenir el rumb pensant en l’interès general. Un objectiu que només el PSC és capaç de garantir.”

Antonio López serà, per primer cop, el candidat del PSC a l’Ajuntament del Catllar. Segons el nou alcaldable socialista, “al Catllar ens cal, sobretot, estabilitat. Un municipi com el nostre, que ha crescut molt en aquests darrers anys ha de saber orientar aquest creixement garantint el sentiment de poble i impulsant els equipaments i serveis necessaris per mantenir la cohesió social. Aquest és l’objectiu número 1 que impulsarem els socialistes des de l’Ajuntament.”

Finalment, l’actual alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, optarà a la reelecció encapçalant novament la llista socialista. “Un cop recuperada la nostra condició de municipi independent hem de ser capaços de mantenir uns estàndards de qualitat de vida per una població que ja s’acosta als 6.000 habitants. Estic convençut que La Canonja tornarà a fer confiança a una candidatura, la socialista, que ha liderat la transformació del poble des de la recuperació de la democràcia.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada