dijous, 10 de febrer del 2011

EL PSC DE CONSTANTÍ ELEGEIX CRISTÓBAL RAMÍREZ COM A ALCALDABLE SOCIALISTA AL MUNICIPI


L’assemblea de l’agrupació socialista de Constantí ha elegit aquest dimarts Cristóbal Ramírez com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals del mes de maig.

Cristóbal Ramírez va guanyar les eleccions del 2007 encapçalant la candidatura del PSC. Malgrat això, una moció de censura que va tirar endavant amb el vot d’un regidor trànsfuga el va apartar de l’alcaldia. Des d’aleshores, desembre de 2008, ha estat el portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Constantí.

L’assemblea va votar la candidatura de Cristóbal Ramírez per unanimitat de tots els afiliats socialistes assistents. Durant la seva intervenció l’alcaldable socialista va encoratjar als presents “a treballar de valent per explicar als nostres convilatans l’ambiciós projecte que els socialistes tenim per Constantí i que va quedar mutilat per culpa de la moció de censura.”

“El proper 22 de maig els ciutadans de Constantí tenim la oportunitat de respondre a les urnes a les maniobres que van transvestir la voluntat democràtica del poble. Aquest cop és més necessària que mai una gran majoria socialista a l’Ajuntament per evitar que es torni a produir l’espectacle lamentable que vàrem viure d’un trànsfuga menyspreant la decisió democràtica dels veïns de Constantí.”

A l’assemblea de l’agrupació socialista de Constantí també va assistir-hi Xavier Sabaté, primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona. Durant la seva intervenció Xavier Sabaté va animar als presents a participar en la campanya, a explicar l’acció duta a terme pels Govern socialistes i a treballar pel benestar i la millora de la qualitat de vida dels habitants de Constantí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada