dilluns, 21 de febrer del 2011

L’ASSEMBLEA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DEL MORELL ELEGEIX ALBERT ORTEGA COM A CAP DE LLISTA DEL PSC A L’AJUNTAMENT


L’assemblea de l’agrupació socialista del Morell ha elegit per unanimitat Albert Ortega com a alcaldable del PSC de cara a les eleccions municipals que s’han de dur a terme el proper 22 de maig.

Albert Ortega, de 32 anys, substitueix Joan Maria Aguado com a número 1 de la candidatura socialista. El nou alcaldable del PSC és una persona molt vinculada al teixit associatiu i a les entitats socials del poble. Per la seva banda, Joan Maria Aguado ha reafirmat el seu “compromís amb el projecte socialista al poble. Per això formaré part de la candidatura liderada per Albert Ortega i continuaré treballant a l’Ajuntament, com ja he fet durant aquests darrers quatre anys, per millorar el dia a dia dels ciutadans del Morell.”

Durant la seva primera intervenció com a alcaldable del PSC, Albert Ortega ha afirmat que “al Morell ens cal acabar amb una inèrcia de 20 anys d’un mateix Govern cansat, desil·lusionat i sense idees. Necessitem guanyar el repte del futur i no podem perdre el temps amb projectes acabats o amb falses dreceres. Els socialistes volem un poble de tots i per a tots que animi al jovent a arrelar-se al Morell i evitar així que marxin del poble.”

Entre les prioritats del programa socialista Albert Ortega ha destacat “la necessitat d’afrontar i solucionar la problemàtica que viu el comerç al poble. Hem de ser capaços de revitalitzar la nostra xarxa comercial i generar nova ocupació al Morell. Així mateix, hem d’esponjar el deute municipal per no hipotecar el futur del poble. És un repte difícil però al Morell, si sabem fer-ho, tenim els potencials i l’ambició per convertir el nostre poble en un referent territorial a nivell de qualitat de vida”, ha emfatitzat l’alcaldable del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada