divendres, 18 de febrer del 2011

L’ASSEMBLEA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DEL PRIORAT ELEGEIX ALS ALCALDABLES DE FALSET, LA TORRE DE FONTAUBELLA, PORRERA, CAPÇANES I EL LLOÀ


L’assemblea de l’agrupació socialista del Priorat ha elegit als alcaldables que el PSC presentarà a Falset, la Torre de Fontaubella, Porrera, Capçanes i El Lloà a les eleccions municipis que es duran a terme el proper 22 de maig.

En concret els alcaldables elegits són Jesús Torralba, per Falset, Jaume Rofes, per la Torre de Fontaubella, Mercè Juncosa, per Porrera, Joan Carles García Vaqué, per Capçanes, i Albert Montalvo per El Lloà. En tots els casos els candidats han estat elegits per unanimitat.

El primer secretari de l’agrupació socialista del Priorat, Joan Carles García, ha volgut deixar clar que “de moment ja hem elegit als alcaldables d’aquests cinc municipis però el procés per presentar candidats a altres pobles de la comarca encara no ha acabat. El nostre objectiu és consolidar les cinc alcaldies que tenim al Priorat i augmentar la nostra representació territorial a partir de la base sòlida assolida ara fa quatre anys.”

“Els socialistes crèiem que les comarques de l’interior, com el Priorat, també són comarques de futur. De fet, el dinamisme dels nostres emprenedors, de la nostra societat civil i del nostre teixit associatiu han permès garantir el progrés d’una comarca que alguns donaven com a morta ara fa uns anys. Ara ens cal mantenir el timó ferm en aquest rumb amb uns Ajuntaments que comptin amb una forta majoria socialista”, ha subratllat el primer secretari de l’agrupació socialista del Priorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada