dijous, 17 de febrer del 2011

JOAN SANAHUJES: “CiU RETALLA DRETS SOCIALS I AL MATEIX TEMPS AMPLIA LA PLANTILLA D’ASSESSORS DEL PORT DE TARRAGONA”


El PSC considera molt preocupant que el Govern de Convergència i Unió hagi anunciat retallades en matèria social, educativa i sanitària, però paral·lelament i de forma sorprenent, la primera decisió del nou president de l’Autoritat Portuària de Tarragona hagi estat ampliar a 3 els assessors de l’ens. En concret, CiU ha fitxat els srs. Besora i Sendra i la sra. Montse Adan, germana d’un regidor convergent del consistori tarragoní.

Per al PSC és inacceptable que en moments de greu crisi econòmica - quan moltes famílies i treballadors passen per serioses dificultats-, es plantegi una retallada de serveis bàsics. Joan Sanahujes qualifica de “poca ètica” plantejar aquesta minva de drets socials al mateix temps que les primeres mesures dels convergents en assumir la responsabilitat al Port de Tarragona hagi estat la d’ampliar la plantilla d’assessors de presidència.

Sanahujes afegeix que la candidata convergent per Tarragona, Victòria Forns, està “disposada a netejar la seva llista enviant els regidors que li molesten a llocs de responsabilitat d’altres institucions com el Port”.

Per al PSC, Convergència demostra una “manca de coherència en les seves polítiques”, “poca preocupació pels problemes socials” i un “gran interès a ampliar plantilles i col·locar els seus amics als llocs de comandament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada