divendres, 18 de juny del 2010

SALOU, CAMBRILS I VILA-SECA VAN REGISTRAR 3.150 CONTRACTES DE TREBALL DURANT EL PASSAT MES DE MAIG


Segons ha fet públic aquest avui Joan Ruiz, diputat socialista tarragoní i membre de la Comissió de Treball del Congrés, “durant el passat mes de maig es van registrar a Salou, Cambrils i Vila-seca un total de 3.150 nous contractes de treball, liderant així el canvi de tendència que ha suposat un descens de l’atur durant els dos darrers mesos tan a la Costa Daurada com al conjunt del Camp de Tarragona.”

Per municipis, a Salou es van registrar 1.561 contractes de treball, a Cambrils 796 i a Vila-seca 793. La immensa majoria de llocs de treball estan relacionats amb el sector serveis (1.451 contractes a Salou, 657 a Cambrils i 656 a Vila-seca.) D’aquests, també per municipis, es van registrar 243 contractes indefinits a Salou, 70 a Cambrils i 72 a Vila-seca.

Joan Ruiz ha remarcat que “aquestes dades demostren que l’economia comença a mostrar senyals evidents de recuperació fruït, en part, de les mesures impulsades pel Govern. En aquest sentit, la Costa Daurada esdevé, sobretot durant els mesos d’estiu, un dels pulmons de l’economia del Camp de Tarragona gràcies a l’impuls del turisme que arriba per gaudir dels atractius innegables de les nostres comarques a tots els nivells (platges, oferta cultural, gastronòmica, festiva...). Per això és tant important, tot i la crisi econòmica, continuar apostant per infraestructures essencial com l’aeroport de Reus que és un dels punts d’entrada del turisme europeu a casa nostra.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada