divendres, 18 de juny del 2010

MIQUEL MARTIL SERÀ ELEGIT AQUEST DISSABTE NOU ALCALDE DE SANT JAUME DELS DOMENYS


Aquest dissabte 19 de juny l’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i regidor d’urbanisme i territori, Miquel Martil, prendrà possessió com a nou alcalde del municipi. Martil serà elegit amb els vots dels regidors del PSC i d’ERC.

El portaveu socialista ha explicat avui quines són les prioritats que es planteja des de l’alcaldia d’aquí al final de l’actual mandat municipal, unes prioritats que passen per “posar tots els mitjans que estiguin a disposició de l’Ajuntament per tal d’ajudar als nostres convilatans que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi econòmica i continuar impulsant els equipaments i serveis que el poble necessita amb més urgència.”

“Volem continuar amb el projecte ambiciós i de futur que vam impulsar ara fa tres anys, després de 16 anys de monòleg de CiU, un projecte que vol convertir Sant Jaume dels Domenys (que ja suma més de 1.300 habitants) en un referent, a nivell de comarca i de Camp de Tarragona, pel que fa a la qualitat de vida dels seus veïns. Crec que, malgrat l’endeutament dels comptes municipals que vam heretar de CiU, el temps ens està donant la raó.”

Miquel Martil té 43 anys i és tècnic especialista en gestió i Administració pública. Està afiliat al PSC des dels 16 anys. Actualment és el primer secretari de l’agrupació socialista del Baix Penedès interior que aplega els municipis de Sant Jaume dels Domenys, Masllorenç, Bonastre, La Bisbal del Penedès i El Montmell.

Martil, que també es el regidor més jove del consistori de Sant Jaume, arriba a l’alcaldia com a conseqüència del pacte de Govern que van subscriure PSC i ERC a l’inici de l’actual mandat municipal, un pacte que preveia l’alcaldia per al portaveu d’ERC durant els primers tres anys de mandat i per al cap de llista socialista durant aquest darrer any de legislatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada