divendres, 18 de juny del 2010

NÚRIA SEGÚ: “VULL RECORDAR AL SENYOR SALA QUE MENTRE CIU ES VA DEDICAR A VENDRE FUM HA ESTAT AQUEST GOVERN EL QUE HA IMPULSAT EL PROJECTE DE LA CIUTA


La diputada del PSC al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha contestat avui a les declaracions del diputat de CiU, Carles Sala, en les què aquest qualificava com a “presa de pèl” el possible retard de la licitació de la Ciutat de la Justícia de Tarragona.

Segons la diputada socialista “l’autèntica presa de pèl va ser el que va fer la senyora Núria de Gispert quan era consellera i va venir a Tarragona a fer-se la foto quan darrera no hi havia cap projecte en execució.”

“Crec que és bo recordar-li al senyor Sala que ha estat aquest Govern el que ha impulsat el projecte de la ciutat judicial de Tarragona. Tenim els terrenys, tenim el projecte i lluitarem perquè aquest s’adjudiqui. El senyor Sala hauria de reconèixer que la Generalitat ha fet més per la ciutat judicial en aquests darrers set anys que durant els 23 anys en què CiU va governar el país.”

Núria Segú ha recordat que la ciutat judicial de Tarragona és un projecte molt ambiciós que suposarà la construcció d’un complex de més de 40.000 m2 capaç d’acollir 37 jutjats i sis seccions judicials. “El projecte està en marxa i l’únic que ha fet la consellera és quelcom de sentit comú: afirmar que en el present context de crisi econòmica la licitació del projecte es podria retardar.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada