divendres, 19 d’octubre del 2018

ROSA MARIA IBARRA, ELEGIDA CANDIDATA A L’ALCALDIA DE VALLS PEL PSC




L’assemblea de l’agrupació socialista de Valls ha elegit Rosa Maria Ibarra com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent. L’actual regidora i diputada ha assolit el suport unànime dels assistents a l’assemblea que també ha comptat amb la participació tant de membres de la comissió executiva del PSC del Camp de Tarragona com de la JSC de les comarques tarragonines.

Durant la seva primera intervenció com a alcaldable del PSC Ibarra ha subratllat el seu compromís “d’impulsar un projecte transversal per Valls, que millori la ciutat i que li doni l’impuls que necessita en el conjunt de les comarques tarragonines.” 

“Volem una ciutat de tots i de totes. Sense exclusions. Per això sempre he treballat, i ho seguiré fent, per teixir una candidatura amb diferents perfils però amb el nexe en comú del seu amor per Valls i la nostra gent”, ha explicat.

Segons l’alcaldable socialista, “la candidatura del PSC és la única que lluitarà per fer real el mandat de les persones, de la satisfacció real de les necessitats dels vallencs i vallenques. És cert que les grans infraestructures i d’altres debats d’àmbit nacional tenen la seva influència però per a nosaltres tot el que es fa des de l’Ajuntament tan sols té sentit si està al servei dels vallencs i vallenques.”

Així mateix, Rosa Maria Ibarra ha reiterat que el projecte socialista per Valls “vol dir, com a condició sine qua non, la reducció de l’atur, la creació de nous llocs de treball i vetllar perquè aquest ocupació sigui de qualitat i ben remunerada. En la mateixa línia treballarem per desenvolupar els serveis i prestacions socials que depenen de l’Ajuntament. De fet, aquesta és l’autèntica marca de la casa del PSC.”

“Volem que Valls sigui la capital social del Camp de Tarragona. Què vol dir això? Que siguem la ciutat líder en benestar social i qualitat de vida que els vallencs i vallenques mereixem”, ha conclòs l’alcaldable del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada