divendres, 26 d’octubre del 2018

DOLORS CARRERAS, ELEGIDA ALCALDABLE DEL PSC A L’AJUNTAMENT DE CUNIT




Dolors Carreras ha estat elegida alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Cunit a les eleccions municipals de l’any vinent. Dolors Carreras ha estat elegida amb el vot a favor del 92% dels assistents a l’assemblea de l’agrupació socialista de Cunit convocada a tal efecte.

La candidata socialista s’ha mostrat convençuda que “Cunit necessita un canvi després d’aquest mandat realment perdut per la ciutadania en què l’actual equip de Govern tan sols ha estat capaç d’implementar retallades de serveis socials, pujades d’impostos i acomiadaments de treballadors.”

“Cada cop és més evident a peu de carrer que cal un canvi, un canvi en positiu que tan sols la candidatura del PSC és capaç d’assegurar. Nosaltres representem saba nova però també experiència i, sobretot, la seguretat de què l’Ajuntament tornarà a pensar en tots els cunitencs i cunitenques, sense excepcions.”

Així, la nova alcaldable socialista ha destacat que el foment de les polítiques socials, la generació de nova ocupació i la recuperació d’uns serveis municipals d’excel·lència seran alguns dels eixos amb els que el PSC es presentarà a les eleccions.   

“Farem una candidatura guanyadora, pensada per guanyar i governar i recuperar aquests anys perduts en els què l’actual Govern s’ha instal·lat en la inacció i la paràlisi. Volem un Cunit de tots i de totes per convertir el nostre estimat poble en líder en qualitat de vida i benestar social al conjunt del litoral tarragoní”, ha subratllat la candidata del PSC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada