dijous, 25 d’octubre del 2018

DAVID GONZÀLEZ NOU PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC DE SALOU
El regidor socialista David Gonzàlez és, des d’aquest mes, el nou portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Salou en substitució del fins ara portaveu Toni Brull.

L’acord es va notificar a la Junta de Portaveus del mes de setembre. En el plenari d’aquest proper 31 d’octubre aquest relleu ja serà plenament efectiu.

Toni Brull, fins ara portaveu, continuarà exercint la responsabilitat de regidor d’hisenda. El canvi es deu, en exclusiva, a la decisió del grup de donar més rellevància, visibilitat i protagonisme a David Gonzàlez, elegit recentment alcaldable del PSC a Salou a les eleccions municipals de l’any vinent.

En aquest sentit David Gonzàlez ha volgut agrair al fins ara portaveu, Toni Brull, la bona feina que ha fet durant aquests darrers anys al capdavant del grup municipal socialista en els que, malgrat la complexitat de la situació política, ha defensat amb fermesa i claredat els principis, valors i posicionaments socialistes a l’Ajuntament.

Així mateix, David Gonzàlez ha subratllat que “el PSC és la garantia del canvi a millor que han de suposar per a Salou aquests propers quatre anys en els que hem de fer el pas de gegant que mereixem com a ciutat líder del conjunt del Camp de Tarragona.”

“Volem un Salou social, de tots i de totes sense exclusions, on capiguem tots els salouencs i salouenques haguem nascut o no al municipi perquè tots ens estimem Salou i tots som ciutadans de primera. El que a nosaltres realment ens importa és donar una resposta eficaç al jubilat de Salou que no pot pagar el rebut de la llum perquè la pensió no li arriba, al jove del nostre poble que es veu obligat a marxar a l’estranger per poder guanyar-se la vida o a l’aturat que veu com passa el temps i no troba feina. Volem ser la seu veu a l’ajuntament i a l’alcaldia”, ha explicat.

En aquest sentit ha avançat alguns dels eixos que tindrà el programa socialista a les properes eleccions municipals entre els que ha destacat la posada en marxa d’un pla d’ocupació per eradicar l’atur, el foment de la transparència a l’Ajuntament, propostes per aprofitar el potencial turístic de Salou fora de la temporada alta o un pla específic adreçat als joves salouencs per evitar que hagin de marxar fora vila a guanyar-se la vida.

“Els socialistes som ambiciosos, però realistes. No fem volar coloms ni construïm castells de sorra a l’aire, al contrari, som transformadors però amb els peus ben assentats al terra. Volem canviar per millorar, sense aventures que acaben en desastre. Ara bé, estem convençuts que si fem les coses bé i sabem fixar prioritats i inversions els millors dies per Salou estan per venir...”, ha conclòs el nou portaveu dels socialistes salouencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada