dimarts, 9 de maig de 2017

EL PSC PRESENTA 12 ESMENES ALS P.G.E. PER UN VALOR DE MÉS DE 15,2 MILIONS D’EUROS A NIVELL DE DEMARCACIÓ DE TARRAGONA“Els socialistes hem presentat un total de 12 esmenes territorials als pressupostos generals de l’Estat per enguany que contemplen una inversió total de 15.230.000 euros per a les comarques tarragonines”, així ho ha fet públic avui el diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz que ha afegit que “es tracta d’un paquet inversor necessari, assumible i que donaria impuls i satisfacció a les necessitats més urgents dels tarragonins i tarragonines.”

En concret, segons ha desgranat el diputat tarragoní, “hem presentat una esmena de 10 milions d’euros per procedir a la segona fase del pla d’industrialització de les Terres de l’Ebre, una altra de dos milions per al passeig marítim de Cunit, una d’un milió per al museu de la necròpolis paleocristiana de Tarragona i una de 300.000 euros per a la nova estació ferroviària de Torredembarra.”

Completen les esmenes territorials concretes de Tarragona: 200.000 euros per a l’adequació de les estacions de tren entre Reus i Riba-roja d’Ebre, 80.000 euros per a l’observatori de l’Ebre, 50.000 euros per a la fira del circ Trapezi de Reus, 500.000 euros per a les muralles de Tarragona, 200.000 euros per al passeig marítim de Miami a Mont-roig del Camp, 500.000 euros per a la nova fase del passeig de guarda del delta de l’Ebre, 100.000 euros més per a la redacció de la resta d’aquest projecte, i 300.000 euros per al centre de recerca, desenvolupament i investigació en nutrició i salut de Reus.   

A banda, hi hauria les partides que anirien a càrrec del compliment de la disposició addicional tercera de l’Estatut que el Govern del PP ha incomplert sistemàticament.  


Finalment, Joan Ruiz ha afirmat que “els pressupostos del PP passen de llarg de Tarragona i de la seva gent però, al damunt, no contribueixen a corregir la desigualtat i la pobresa que hi ha a la nostra societat ja que mantenen una polítiques fiscals injustes que carreguen el pes de l’esforç sobre les classes populars i treballadores mentre les rendes altes continuen enriquint-se. Especialment greu també és la manca d’inversió en educació i en investigació i desenvolupament. En aquest sentit denunciem que, en relació amb l’any passat, només s’han executat un 38% de les inversions destinades a aquest concepte que ja eren particularment baixes. Així no sortirem de la crisi ni garantirem el futur de la societat, i, en especial, dels joves. Cal un canvi de rumb”, ha reblat el diputat socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada