dimecres, 31 de maig del 2017

EL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA ENDEGA UNA CAMPANYA D’AFILIACIÓ AL CARRER I A LES XARXES SOCIALS



La Federació del PSC del Camp de Tarragona ha iniciat una campanya per atreure nous militants que es durà a terme simultàniament amb parades informatives al carrer i a les xarxes socials.

A les xarxes es distribuirà una imatge amb el missatge: “l’alternativa ja està en marca. T’hi apuntes? Afilia’t!”, amb informació sobre els mitjans per contactar amb el partit a Tarragona i a les diferents seus socialistes de les comarques tarragonines. Així mateix les agrupacions socialistes seran presents als carrers i places dels seus municipis amb carpes informatives on es distribuirà material divulgatiu.    

Pel que fa a la imatge gràfica la campanya inclou la imatge de Pedro Sanchez fent running amb un Rajoy esgotat al darrere.

En relació a aquesta campanya el secretari d’implantació de la federació Nacho García ha afirmat que “darrerament hem detectat un augment del nombre de simpatitzants que demanen informació per afiliar-se al partit, això ens ha animat a iniciar aquesta campanya que vol dirigir-se directament a tota la ciutadania però molt especialment al jovent, i d’aquí la presència que volem que tingui a les xarxes socials de facebook, twitter, instagram i youtube.”

Segons Nacho García, “volem reforçar el presència socialista a les comarques tarragonines perquè estem convençuts que ara més que mai és necessària la defensa dels valors que nosaltres representem: justícia social, llibertat i societats obertes i tolerants cohesionades.”


La campanya s’inicia aquesta setmana i es desenvoluparà durant els propers mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada