dimarts, 24 de maig del 2016

JOAN RUIZ: “ELS SOCIALISTES POSAREM EN MARXA UN PLA DE XOC PER REDUIR A LA MEITAT L’ATUR ENTRE ELS JOVES MENORS DE 25 ANYS”



El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 26-J, Joan Ruiz, ha detallat aquest dimarts el pla de xoc adreçat als joves i als aturats de llarga durada que els socialistes impulsaran si guanyen les eleccions generals del mes vinent.

Així, Joan Ruiz ha explicat que “la principal mesura que proposem és impulsar un pla de formació per als joves aturats que hagin abandonat el sistema educatiu, un pla d’ocupació pública que els permeti reenganxar-se al món del treball i aprovar ajudes a les empreses que contractin a joves i aturats de llarga durada de fins el 100% de la cotització a la Seguretat Social durant el primer any i un 50% el segon.”

Cal recordar que a la província de Tarragona hi ha més de 5.000 joves menors de 25 anys registrats a les oficines de treball, “el que ens dóna una idea de la dimensió real del problema del que estem parlant. Aquests joves es mereixen un futur, i no promeses que després s’emporta l’aire, i els socialistes estem disposats a facilitar tot allò que suposi donar-los una oportunitat.”

L’objectiu final és reduir l’atur a la meitat en quatre anys. “Ho podem aconseguir si mantenim ferm el timó en aquesta direcció i si hi ha la voluntat política per dur-ho a terme. Volem fugir de les polèmiques estèrils que no porten enlloc i fer propostes en positiu, com aquesta, per donar una resposta real als problemes reals de la ciutadania, en aquest cas dels joves.”


Precisament per a Joan Ruiz, “els joves d’aquest país, també els de les comarques tarragonines, han estat víctimes durant aquests darrers anys dels efectes combinats de la crisi econòmica i de les retallades impulsades pel Govern del PP. Això els ha condemnat, en molts casos, ha haver d’elegir entre l’atur o haver de marxar a l’estranger a la recerca d’una oportunitat que aquí se’ls negava. El seu futur passa per les urnes el proper 26 de juny. El canvi, en el cas dels joves, és avui més necessari que mai i només un Govern presidit pels socialistes pot assegurar i garantir aquest canvi”, ha conclòs Joan Ruiz. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada