dimecres, 18 de maig del 2016

EL PSC PORTARÀ LES REIVINDICACIONS DEL COMITÈ PROVINCIAL DELS TREBALLADORS D’ADIF DE TARRAGONA A LA COMISSIÓ D’INFRAESTRUCTURES DEL CONGRÉS



El grup socialista al Congrés dels Diputats portarà les reivindicacions dels treballadors d’ADIF de la demarcació de Tarragona a la comissió d’infraestructures del Congrés dels Diputats un cop es constitueixi la nova legislatura.

Aquest és un dels compromisos assumits pel fins ara diputat socialista i cap de llista del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, després de la reunió mantinguda amb representants del comitè d’empresa dels treballadors d’ADIF.

Segons ha explicat Joan Ruiz “el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona va manifestar divendres passat el seu total suport als treballadors i treballadores d’ADIF que la setmana passada van començar una convocatòria de vaga a la província de Tarragona per denunciar la manca de personal a la plantilla a totes les àrees i la privatització de serveis (entre ells el servei de manteniment d’infraestructures i la gestió de les estacions del nou tram del Corredor del Mediterrani a mans d’empreses constructores, algunes terminals de mercaderies i el tancament encobert de bases de manteniment).”

“En el mateix sentit els treballadors també van denunciar la falta d’inversions d’ADIF a les comarques tarragonines en matèria d’infraestructures ferroviàries. Hem transmès als treballadors aquest suport i ens hem compromès a ser la seva veu i defensar les seves justes reivindicacions a les Corts Generals.”

Per la seva banda, durant la reunió els membres del comitè d’empresa han considerat “com a molt preocupant” la disminució de la plantilla laboral d’ADIF d’un 25% en els darrers cinc anys a la província de Tarragona. El comitè també denuncia que l’oferta d’ocupació pública d’ADIF a tota la demarcació de Tarragona per l’any 2016 tan sols contempla un total de 4 places el que considera totalment insuficient per prestar un servei de qualitat i eficient. Això tan sols pot donar lloc a més privatitzacions i externalitzacions de serveis, al tancament de noves estacions i de bases de manteniment de les infraestructures a la província de Tarragona.  


“Els socialistes tarragonins sempre hem defensat que cal desenvolupar l’alta velocitat ferroviària sense menystenir sota cap concepte el servei de rodalies i de mitjana distància de la xarxa convencional que és el que és utilitzat per la immensa majoria d’usuaris de les nostres comarques que es mereixen el màxim nivell de qualitat en aquest servei essencial per a la seva mobilitat diària. Cal garantir les màximes prestacions en matèria de seguretat als viatgers i aquest ha de ser un dels objectius essencials irrenunciables d’ADIF a la província de Tarragona”, ha afirmat Joan Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada