dimecres, 18 d’abril del 2012

NÚRIA SEGÚ: “ELS PRESSUPOSTOS DEL GOVERN DEL PP S’OBLIDEN DE L’A-27 I DEL PROJECTE DE MILLORA DEL SISTEMA DE REC DE VALLS”


La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha fet balanç aquest dimecres dels pressupostos generals de l’Estat per al 2012 a nivell de l’Alt Camp. El primer que ha subratllat la diputada vallenca és que “Valls i l’Alt Camp surten immaculats d’aquests pressupostos, immaculats en negatiu ja que no rebem cap inversió concreta. Segons sembla pel Govern del PP Valls i l’Alt Camp no existeixen.”

El primer que ha posat de relleu Núria Segú és que “d’acord amb les partides econòmiques contemplades en aquests pressupostos l’A-27 s’acaba al Morell. Nosaltres creiem que això és totalment intolerable, cal continuar l’autovia fins a Valls i la variant de Valls. De fet, l’únic que ha de fer el PP és ser conseqüent amb el que van dir els candidats populars a la campanya electoral quan repetien per activa i per passiva que “l’A-27 i la T-11 són les nostres prioritats territorials en matèria d’infraestructures.”

La diputada socialista també s’ha mostrat preocupada pel finançament del projecte de millora del rec de Valls, una obra que executa SEIASA. “La primera fase del projecte ja està licitada, per un valor total de 4.552.779 euros, i les obres ja estan en curs. Ara cal pressupostar la segona fase del projecte i per això ens cal finançament per part de l’Estat.”

Núria Segú ha avançat que el PSC presentarà esmenes als pressupostos en relació a aquests dos temes “per garantir l’execució d’aquests dos projectes que Valls i l’Alt Camp necessiten. Som conscients de la necessitat de contenir la despesa però també creiem que el Govern ha de ser capaç de prioritzar les inversions i tant l’A27 com la millora del nostra sistema de rec han de ser incorporats als pressupostos, amb partides econòmiques específiques a tal efecte.”

Finalment, la diputada vallenca ha alertat dels conseqüències “nefastes” que els pressupostos del Govern de Rajoy tindran sobre la vida de molts vallencs i vallenques. “Hi ha una davallada del 27% pel que fa a la inversió en educació, cauen en picat les partides destinades a finançar les polítiques actives d’ocupació i es posa el fre al desenvolupament de la llei de dependència. Totes aquestes retallades no ens ajudaran a sortir de la crisi però sí que provocaran més dificultats a la realitat quotidiana de molts ciutadans d’aquest país.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada