dijous, 19 d’abril del 2012

JOSEP MARIA SABATÉ: “LA GENERALITAT HA DE RETIRAR L’EURO PER RECEPTA”


El diputat del PSC al Parlament per Tarragona i portaveu socialista en matèria de salut, Josep Maria Sabaté, ha demanat a la Generalitat “que retiri l’euro per recepta. Amb les noves retallades anunciades ahir pel Govern del PP mantenir aquest euro per recepta només comportarà que els tarragonins i tarragonines repaguin la prestació farmacèutica.”

Segons ha posat de relleu Sabaté, “el Govern d’Artur Mas ha de rectificar d’immediat les seves polítiques de retallades i retirar l’aplicació de l’euro per recepta perquè els catalans no haguem de pagar dues vegades”, ha afirmat.

“En aquests moments està en perill el nostre sistema públic de salut. El PP ha de decidir si vol un pacte per a sostenir el gruix del sistema o bé si aposta per afavorir la privatització dels serveis de salut com CiU ja està fent a Catalunya.”

Josep Maria Sabaté es refereix a la decisió del Govern del PP de fer pagar als pensionistes un 10% dels medicaments que els recepti el metge i que les persones en actiu paguin, almenys, un 25% més del que paguen ara, unes decisions que el diputat socialista ha qualificat com a “profundament injustes.”

“La veritat és que en un temps record l’executiu del PP ha fet saltar pels aires el nostre sistema de relacions laborals i ara està atacant els pilars del nostre Estat del benestar amb retallades draconianes en dependència, sanitat i educació. I això que tan sols estem “a l’inici de l’inici...”.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada