divendres, 20 d’abril del 2012

FRANCESC VALLÈS: “EN ELS P.G.E. DEL 2012 HI HA UNA PARTIDA DE 300.000 EUROS PER AL MERCAT CENTRAL DE TARRAGONA”


El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, ha anunciat aquest divendres que “els pressupostos generals de l’Estat per al 2012 inclouen una partida de 300.000 euros destinada a la rehabilitació del mercat central de Tarragona.”

Vallès ha explicat que aquesta dotació pressupostària “és conseqüència del protocol signat l’any passat entre el ministeri de Foment i l’Ajuntament de Tarragona pel qual el ministeri es comprometia a garantir inversions pressupostàries a fi i efecte de finançar la remodelació del mercat central de Tarragona. En el marc d’aquest protocol la partida prevista per al mercat en els pressupostos de l’Estat per enguany era de 300.000 euros.”

Precisament per això el diputat socialista ha afirmat sentir-se “sorprès” quan el diputat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, va assegurar que en els pressupostos de l’Estat per al 2012 no hi havia cap partida destinada al mercat central de Tarragona.

“És increïble que el senyor Fernández no hagi trobat encara aquesta partida dels pressupostos del Govern del PP, uns pressupostos que ell mateix va presentar a nivell de província de Tarragona. Realment increïble...”

Francesc Vallès ha remarcat que “els socialistes vam fer els deures i ara toca que el PP demostri el seu compromís real amb Tarragona. Un cop assegurada aquesta inversió per al mercat per enguany ara toca que el Govern del PP sigui capaç de signar un conveni amb l’Ajuntament per garantir que la rehabilitació del mercat continuï disposant de partides pressupostàries en els pressupostos del 2013 cap endavant”, ha conclòs el diputat del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada