dimarts, 3 d’abril del 2012

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA CELEBRA L’ÈXIT DE LA VAGA GENERAL I CONDEMNA ELS ACTES VANDÀLICS DE VIOLÈNCIA PROTAGONITZATS PER UNA PETITA MINORI


L’agrupació socialista de Tarragona ha valorat molt positivament la jornada de vaga general del 29-M. Segons ha destacat la portaveu de l’executiva, Sandra Ramos, “la vaga contra les retallades de la dreta ha estat secundada majoritàriament per la ciutadania de Tarragona. Cal subratllar especialment el gran nombre de tarragonins i tarragonines que van sortir al carrer (més de 20.000 persones), a la manifestació que va arrancar de la Plaça de la Font, per dir no a la reforma laboral del Govern del PP i a les polítiques antisocials del Govern de Rajoy.”

“La ciutadania es va expressar i la seva voluntat va quedar molt clara: prou a les retallades i prou a les polítiques de la dreta que perjudiquen greument la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines. El que hauria de fer el Govern és respondre a aquest clam unànime de la ciutadania, dialogar amb els agents socials i amb els sindicats i rectificar.”

Finalment, l’agrupació socialista de Tarragona condemna amb fermesa els actes vandàlics que van tenir lloc, per part d’un petit grup minoritari, un cop acabada la manifestació. “Aquest vandalisme és absolutament contrari a l’esperit de la vaga i de qualsevol expressió democràtica de malestar social. Els socialistes rebutgem aquesta violència irracional i donem ple suport a les mesures de control sobre aquesta minoria violenta que es instrumentalitzada per alguns mitjans ideològicament propers al discurs de la dreta per contaminar els objectius de la vaga: fer enrera una reforma laboral que lesiona els interessos de la immensa majoria de treballadors i de ciutadans d’aquest país.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada