dimecres, 4 d’abril del 2012

JOAN RUIZ: “SI FEM CAS DELS NÚMEROS QUE VA FER PÚBLICS AHIR EL PP LA BAIXADA DE LES INVERSIONS A TARRAGONA EN ELS P.G.E. ÉS DEL 63%"



“Avui qualsevol votant del PP està legitimat per anar al jutjat de guàrdia i presentar una denúncia per estafa. Els pressupostos generals de l’Estat per al 2012 a nivell de província de Tarragona són un escàndol. Si fem cas dels números fets públics ahir pel mateix Alejandro Fernández la baixada de les inversions a Tarragona en el marc d’aquests pressupostos arribaria al 63% en relació amb els comptes de l’any passat”, així ho ha denunciat avui el diputat socialista Joan Ruiz a l’hora de valorar les inversions dels pressupostos a nivell de demarcació de Tarragona.

“El PP, amb Alejandro Fernández al capdavant, va exigir durant els darrers set anys de Govern progressista un conjunt d’inversions “irrenunciables” per Tarragona. Doncs bé, van cridar tant que sembla que es van quedar afònics perquè no vèiem ara cap d’aquestes inversions “irrenunciables” en les partides pressupostàries d’aquests comptes.”

Segons ha posat de relleu el diputat socialista, “són uns pressupostos molt dolents que faran mal als tarragonins i a les tarragonines. El senyor Fernández afirma que les inversions en infrastructures “tal sols” disminueix un 5%, el que qualifica com “una bona notícia.” El que s’oblida de recordar és que les inversions en polítiques socials baixen un 16%, el que suposarà a la pràctica menys beques, menys ajudes per als dependents i els aturats, retribucions de les pensions més baixes, menys ajudes al lloguer i menys serveis i prestacions socials.”

El PSC considera que aquests pressupostos “simplement obliden la província de Tarragona i a la seva gent. El pes específic del senyor Alejandro Fernández en aquests pressupostos és nul. Les partides que afecten Tarragona són ridícules. Només per posar un exemple, construir un quilòmetre d’AVE costa uns 12 milions d’euros, 20 si hi ha irregularitats importants al terreny. Doncs bé, segons va afirmar ahir el mateix senyor Fernández la inversió pel Corredor del Mediterrani a les nostres comarques en aquests pressupostos és de... 14 milions d’euros. Tampoc trobem inversions ni per l’estació intermodal, ni pel Port, ni per l’aeroport. No crec que calgui afegir res més. ”

Finalment, Joan Ruiz ha denunciat que a nivell de ciutat de Tarragona els pressupostos també són deplorables. “No trobem cap partida ni per als Jocs del Mediterrani, ni pel mercat central, ni per la Tabacalera, etc. I això venint per part d’un partit que té com a màxim representant territorial algú que afirma que vol ser alcalde de Tarragona. En fi...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada