dijous, 1 de desembre del 2011

COMUNICAT DE PREMSA DEL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA


El Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), un cop escoltades les declaracions de l’Alcalde i el Regidor de Governació de Torredembarra, comunicant la signatura d’un decret suspenen durant el termini màxim de tres (3) mesos la tramitació dels procediments sancionadors per excés de velocitat entre els mesos de juliol i octubre d’aquest any, vol manifestar el següent:

· El conflicte ha estat generat per una mala senyalització a les vies urbanes, per manca d’informació i afany recaptador.

· Es desconeix el número d’afectats i l’import total de les denúncies, així el número de sancions estipulades com “infracció” o “delicte”.

· Que l’Equip de Govern, amb aquesta paralització, no ha posat encara damunt la taula CAP SOLUCIÓ per tal de desencallar el conflicte. Desconeixem si el propòsit és la retirada de les denúncies (com demana la Plataforma Anti-Radar –PAR-), o bé suplir el pagament amb cursos d’educació vial com apunta l’Equip de Govern, o bé deixar passar el temps.

· Exigir al Govern Municipal informi puntualment a tots els Grups Municipals i a la població en general, les gestions realitzades i les solucions que s’estan contemplant, així com les vies legals que volen utilitzar.

· Demanem responsabilitats a aquells que per la seva manca de gestió, amb la seva deixadesa i nul·la preocupació, han generat un conflicte de difícil solució i amb forta repercussió econòmica per un bon número de ciutadans de Torredembarra i pobles veïns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada