dijous, 22 de desembre del 2011

MARIA JESÚS SEQUERA: “DEMANEM ALS CONSELLERS COMARCALS DE CiU UN MÍNIM DE COHERÈNCIA”


La portaveu socialista al Consell Comarcal del Baix Penedès, Maria Jesús Sequera, ha demanat avui als consellers de CiU a la corporació “un mínim de coherència en la presa de decisions que afecten al conjunt de la ciutadania de la comarca. En aquests moments de greus dificultats provocades per la crisi no ens podem permetre que la falta de cohesió i de lideratges al grup de CiU paralitzi equipaments i inversions que necessitem com l’aire que respirem.”

Maria Jesús Sequera es refereix a la moció debatuda en el darrer ple del Consell Comarcal del Baix Penedès que feia referència a la redacció del pla director del Logis Penedès. “En la votació d’aquesta moció uns consellers de CiU van votar una cosa i els altres consellers convergents la contrària. En un tema tan important per la comarca no podem estar sotmesos a les indecisions d’aquells que tenen la responsabilitat de governar. Els socialistes no ens hem mogut d’allà on hem estat sempre, és a dir, per l’aposta clara per un centre logístic de primer nivell que crearà milers de nous llocs de treball al Baix Penedès.”

D’altra banda, la portaveu socialista ha qualificat com a “molt greu” el fet que “algú com el senyor Joan Plana, conseller comarcal de CiU que ha estat alcalde de l’Arboç, voti en contra de la moció que demana el manteniment íntegre del servei sanitari i assistencial que ofereix el CAP de l’Arboç. Un vot realment increïble!”, ha subratllat Maria Jesús Sequera.

Finalment, el grup socialista al Consell Comarcal del Baix Penedès denuncia que “la política de retallades permanents impulsada pel Govern “dels millors” del senyor Mas ja està tenint conseqüències greus pels habitants de la comarca. Per exemple, el nombre d’ambulàncies d’urgències operatives s’ha reduït a nombre tres el que ha fet augmentar el temps d’espera comprès entre el moment de la trucada i l’arribada de l’ambulància. Des del grup socialista vetllarem especialment per aturar aquesta pèrdua progressiva de la qualitat dels serveis essencials que està provocant el Govern de CiU a la Generalitat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada