dijous, 13 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “VOLEM UNA MAJORIA FORTA PER EVITAR LES RETALLADES QUE APLICA LA DRETA”



“Els socialistes som la garantia per aturar les retallades que CiU ja està aplicant a Catalunya i que el PP vol endegar en el conjunt d’Espanya. No és veritat que no hi hagi alternativa a aquestes retallades que comporten, per exemple, el tancament del servei d’atenció nocturna al CAP de l’Arboç. Per nosaltres la salut és innegociable i no pot ser objecte de retallades que impliquen una reducció real d’un servei tan essencial per a la vida de les persones.” Així ho ha afirmat el cap de llista socialista al Congrés per Tarragona, Francesc Vallès, a la roda de premsa de presentació dels candidats territorials del PSC a les eleccions del 20-N a la comarca del Baix Penedès.

Així, Vallès ha afirmat que Maria Jesús Sequera, número 2 de la candidatura socialista al Senat, “serà una magnífica senadora. Una persona que treballarà al territori que estarà a peu de carrer al costat de la gent, a diferència d’altres que només apareixen per fer-se la foto.”

“Nosaltres fem propostes i facilitem i donem suport a mesures per sortir de la crisi, com per exemple, aquí al Baix Penedès la exportació de la indústria del vi i la construcció d’un centre logístic que permetria la creació d’uns 10.000 llocs de treball entre directes i indirectes, mentre CiU només es dedica a entorpir aquestes iniciatives”, ha emfatitzat Vallès.

Per la seva banda, la candidata al Senat per Tarragona, Maria Jesús Sequera, ha posat l’accent en la “diversificació de la nostra economia per evitar que el Baix Penedès torni a patir la sotragada econòmica que ha patit amb la crisi per la seva excessiva vinculació amb el sector de la construcció.”

“En aquest territori el Govern socialista ha fet els deures per canviar les bases del model productiu i créixer mentre CiU s’ha limitat a posar pals a les rodes. Com a candidata del Baix Penedès em comprometo a seguir treballant a les Corts Generals per aprofundir en aquestes iniciatives que ens ajudin a sortir de la crisi quan més aviat millor”, ha explicat la candidata socialista.

Maria Jesús Sequera, actual portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Albinyana, és la número dos de la candidatura socialista al Senat per la demarcació de Tarragona mentre que Kenneth Martínez, regidor socialista a l’Ajuntament del Vendrell, ocupa una plaça de suplent també a la candidatura socialista a la Cambra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada