dimecres, 19 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS: “LA DECLARACIÓ DEL CORREDOR DEL MEDITERRANI COM A EIX PRIORITARI PER PART DE LA COMISSIÓ EUROPEA ÉS UNA MAGNÍFICA NOTÍCIA, DE DIMENSI


“És una magnífica notícia, una decisió històrica per a les comarques tarragonines”, aquesta ha estat la valoració que el cap de llista socialista per Tarragona a les eleccions del 20-N, Francesc Vallès, ha fet en relació a la inclusió del Corredor del Mediterrani com a eix prioritari de la xarxa europea del transport de la Unió europea.

Segons Vallès, “mai una infrastructura podria canviar tant les nostres vides com el Corredor del Mediterrani. La decisió de la Comissió europea suposarà la materialització d’una xarxa que implicarà un salt endavant de gegant en matèria de dinamització econòmica, generació de llocs de treball, internacionalització de l’economia tarragonina, exportació dels nostres productes i millora de la nostra competitivitat.”

El diputat del PSC ha recordat “els molts anys que els socialistes portem treballant per assolir aquest objectiu. Un compromís que hem demostrat amb fets reals, i no amb declaracions teòriques, com ho demostra la inversió de l’Estat en aquesta infrastructura en els darrers vuit que s’eleva fins als 10.000 milions d’euros.”

“Som els únics que sempre hem cregut en aquest projecte i per això avui la nostra satisfacció és doble”, ha assegurat el diputat socialista.

Francesc Vallès ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la candidatura del PSC a les eleccions del 20 de novembre a les Terres de l’Ebre que aquest matí s’ha dut a terme a Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada