dimarts, 4 d’octubre del 2011

FRANCESC VALLÈS I JOAN RUIZ, CANDIDATS DEL PSC AL CONGRÉS, I MARIA JESÚS SEQUERA I ANTON FERRÉ, AL SENAT PER TARRAGONA


El Consell de Federació del Camp de Tarragona del PSC ha elegit aquest vespre als candidats territorials del PSC al Congrés i al Senat per la demarcació de Tarragona que es proposarà a la comissió de llistes del partit de cara a les eleccions legislatives del 20 de novembre.

Així, el Consell ha elegit Francesc Vallès com a cap de llista socialista al Congrés per Tarragona i a Joan Ruiz com a número 2. La tercera plaça l’ocuparia una candidata de les Terres de l’Ebre. Ramon Ribas, alcalde de Barberà de la Conca, seria el número 4, la cinquena plaça també seria ocupada per una persona de les Terres de l’Ebre i tancaria la llista Anna López, regidora socialista de Cambrils i membre de la gestora del PSC del Camp de Tarragona.

Francesc Vallès té 40 anys, és doctor en dret, professor de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en dret per la Georgetown University de Washington, DC. Membre de l’executiva nacional del PSC i diputat al Congrés per Tarragona des del 2004, durant aquesta legislatura ha estat el coordinador i portaveu del PSC a les Corts Generals.

Joan Ruiz té 57 anys, és llicenciat en geografia i història i diplomat en magisteri. Ha estat cap de gabinet de l’alcalde de Tarragona, Josep Maria Recasens (entre el 1984 i el 1989) i del Governador Civil de Tarragona (entre el 1990 i el 1996). Durant aquesta legislatura ha estat diputat socialista al Congrés per Tarragona on ha format part de vàries comissions, entre elles les de foment i habitatge.

Pel que fa al Senat, el Consell de Federació ha aprovat proposar als companys Maria Jesús Sequera i Anton Ferré com a candidats socialistes per la província de Tarragona. La primera plaça de la llista seria per un candidat de les Terres de l’Ebre, Maria Jesús Sequera seria la segona de la candidatura socialista i Anton Ferré el número tres.

Maria Jesús Sequera té 43 anys i és la portaveu socialista a l’Ajuntament d’Albinyana. Ha estat consellera comarcal del PSC al Baix Penedès i va ocupar la setena posició de la candidatura socialista per Tarragona a les eleccions al Parlament de novembre de 2010.

Anton Ferré, té 50 anys i és llicenciat en Dret i funcionari del Ministeri d’Hisenda. És alcalde d’Alcover des del 1999. Durant aquests darrers quatre anys ha estat diputat socialista al Congrés per Tarragona.

Un cop acabat el procés de confecció de la candidatura socialista el cap de llista del PSC del Camp de Tarragona, Francesc Vallès, ha afirmat que “es tracta de la millor candidatura, una llista pensada per guanyar i per governar, que reflexa la força de tots els territoris de la demarcació i que aposta per la igualtat de gènere.”

Un cop acabat ara el procés intern de confecció de la llista a nivell de Camp de Tarragona ara la comissió de llistes ha de proposar la candidatura definitiva que ha de ser aprovada pel proper Consell Nacional del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada