dijous, 21 d’octubre del 2010

XAVIER SABATÉ: “LA CAMPANYA SOCIALISTA UTILITZARÀ TOTES LES EINES EXISTENTS A LA XARXA”


El cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, acompanyat per membres de la candidatura socialista tarragonina, ha presentat aquest matí la campanya 2.0 del PSC del Camp de Tarragona de cara a aquestes eleccions al Parlament.

El primer que ha destacat el candidat socialista és que “la nostra campanya utilitzarà totes les eines existents a la xarxa (facebook, twitter, youtube...). Nosaltres volem incorporar les aportacions dels ciutadans, no només conèixer les opinions dels experts, per això hem activat aquest matí un bloc http://tarragonafuturdeprogres.blogspot.com on tothom pot fer-nos arribar les seves propostes a través del mail psctgona@tinet.org.”

Xavier Sabaté ha explicat que “la campanya socialista serà una campanya en positiu i optimista. Les nostres comarques necessiten quatre anys més de Govern de progrés per conduir la sortida de la crisi i tornar a créixer. Un Govern que torni a pensar en tot Catalunya i no només en unes poques comarques. Aquest territori té futur i l’ha de conduir un Govern de progrés.”

El cap de llista socialista ha contraposat l’activitat tant del Govern com dels diputats socialistes en defensa dels interessos de les nostres comarques amb “la inactivitat absoluta que han demostrar els diputats de CiU per Tarragona durant aquests darrers quatre anys, De ben segur que els ciutadans hauran de fer un gran esforç per recordar haver llegit alguna iniciativa dels senyor Nadal, Sala, Batalla... als mitjans de comunicació durant aquesta legislatura.”

Xavier Sabaté ha exemplificat aquesta manca de compromís i de treball parlamentari dels diputats convergents amb “l’error clamorós” del seu cap de llista per Tarragona, Josep Poblet, que recentment afirmava la seva aposta per l’energia nuclear per reduir la dependència energètica de Catalunya de l’exterior. “O bé el senyor Poblet ha trobat urani a Vila-seca o bé es proposa annexionar-se algun dels països productors d’urani com Canadà, Níger o Namíbia”, ha ironitzat Sabaté.

En relació a aquesta qüestió el candidat socialista ja ha avançat que el PSC incorporarà al seu programa electoral el desenvolupament de les energies renovables com el vent, la biomassa, o el sol. “Animem al senyor Poblet a què reflexioni i s’afegeixi a aquesta aposta per les energies renovables, un terreny on les comarques tarragonines tenen molt a dir”, ha emfatitzat Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada