dissabte, 9 d’octubre del 2010

EL SECRETARI D’ESTAT D’INFRAESTRUCTURES CONFIRMA QUE EL DARRER TRAM DE L’A-27 ES TORNARÀ A LICITAR EL 2.011


El diputat i coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès ha valorat molt positivament que el Secretari d’Estat d’infraestructures hagi confirmat avui a la Comissió de Foment del Congrés que el tram Variant de Valls-Montblanc de l’A-27 es tornarà a licitar el 2011 “tal i com els socialistes sempre hem dit i hem defensat”.

Vallès ha recordat que “ja hem inclòs una partida de 300.000 euros als Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any vinent per assumir els costos de la nova adjudicació d’aquest darrer tram de l’A-27, una licitació que haurà de tenir un pressupost econòmic d’execució inferior a l’actual”. “Ens moments d’austeritat no ens podem permetre que els costos d’una carretera es disparin un 30% respecte al cost d’adjudicació. Per tant, farem la carretera i serà més barata”, ha afegit Vallès.

El diputat reusenc ha posat en valor la importància estratègica d’aquesta autovia Tarragona-Montblanc “una carretera que es durà a terme tot i el context de contenció de la despesa derivada de la crisi econòmica. L’A-27 és prioritària pel Govern i serà una realitat tot i el que diguin els apologistes del catastrofisme.”

Finalment, Francesc Vallès també ha recordat que “la inversió total del Ministeri de Foment en carreteres a Tarragona durant l’any vinent serà de 100 milions d’euros, una quantia molt destacada, en aquests moments d’austeritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada