dilluns, 25 d’octubre del 2010

EL CONTRACTE PEL FUTUR DONARÀ UNA RESPOSTA REAL ALS PROBLEMES REALS DELS JOVES


El candidat socialista per Tarragona al Parlament i membre de la JSC, David González, ha explicat aquest diumenge que “la proposta “contracte pel futur” anunciada recentment pel president Montilla beneficiarà potencialment als més de 5.000 joves de les nostres comarques que estan a l’atur i que no han completat els seus estudis primaris. Es tracta d’una proposta que obre una porta d’esperança per a un segment del nostre jovent especialment colpejat per la crisi econòmica.”

David González es refereix a la proposta del programa del PSC anunciada pel president en matèria de joventut segons la qual s’oferirà als joves que no treballen i que tampoc estudien la possibilitat de formar-se mitjançant dues formules: les beques per a la formació i els crèdits salaris.

Per al candidat de la JSC “estem davant d’una proposta útil i realista que, sense fer volar coloms, vol donar resposta als problemes reals que es troben aquests joves que veuen bloquejat el seu accés al món del treball. Vull remarcar que amb aquesta mesura cap jove menor de 30 anys estarà a l’atur durant més de sis mesos sense tenir l’oportunitat de formar-se, és a dir, sense tenir l’opció de tenir uns coneixements que els permetin tenir més garanties a l’hora de trobar un lloc de treball.”

David González ha contraposat “aquestes propostes assenyades i en positiu amb la manca d’idees de CiU en matèria de joventut. Per posar només un exemple, la dreta dedica només dos paràgrafs amb dues úniques propostes en un programa marc que té 145 pàgines. Per a més “inri” es tracta de dues propostes (pla nacional de joventut i oficines d’emancipació juvenil) que ja s’estan aplicant gràcies a l’impuls de la Generalitat i dels Ajuntaments del país...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada