dissabte, 9 d’octubre del 2010

XAVIER SABATÉ: “EL 28-N ENS JUGUEM CONTINUAR AMB EL CANVI REAL QUE REPRESENTEM ELS SOCIALISTES O BÉ TORNAR AL PASSAT QUE PREDIQUEN ALGUNS”


El president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, ha presidit aquest dissabte la presentació pública de la candidatura del PSC per Tarragona a les eleccions al Parlament del 28 de novembre.

Durant la presentació el president Montilla ha destacat que el seu Govern “sempre ha tingut en compte el paper molt important que juguen les comarques tarragonines en el conjunt del país. De fet, aquest Govern ha fet un esforç molt rellevant per tirar endavant equipaments referencials, com el nou Hospital de Sant Joan de Reus, i ha apostat per potenciar el futur econòmic i el progrés del Camp de Tarragona.”

El president Montilla ha qualificat la llista del PSC per Tarragona com “una candidatura excel·lent, formada per persones representants de tots els territoris de la demarcació.”

Per la seva banda el cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions del 28-N, Xavier Sabaté, ha reivindicat “la feina feta durant aquests quatre anys per Tarragona i la seva gent. Hem treballat bé. El nostra programa serà un programa de futur, així com la nostra llista és una candidatura de futur. Hem desenvolupat les infraestructures que necessitàvem com, per exemple, el C.I.M. del Camp on fem aquesta presentació.”

“Hem impulsat inversions com aquesta, que generen llocs de treball, per això el Camp de Tarragona ha crescut com cap altre regió de Catalunya, fins que ha començat la crisi, i ho tornarem a fer.”

En aquest sentit, el cap de llista socialista ha afirmat que “aquella frase que tan havíem sentit: “som els oblidats de Catalunya” ha passat a millor vida després d’aquests quatre anys. Els socialistes continuarem fent el canvi real de les nostres comarques davant del retorn al passat que prediquen alguns.”

“El Camp de Tarragona és un territori de futur i els socialistes comptem amb un programa de futur i una candidatura que prestarà serveis al futur del país”, ha emfatitzat Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada