dimarts, 26 de gener del 2010

EL PSC DE TARRAGONA DÓNA EL SEU PLE SUPORT AL FULL DE RUTA FIXAT PER L’ALCALDE BALLESTEROS


El portaveu de l’executiva de l’agrupació socialista de Tarragona, Javier Villamayor, ha manifestat avui “el ple suport dels socialistes tarragonins amb el full de ruta fixat per l’alcalde Ballesteros en la seva recent conferència sobre l’estat de la ciutat. Es va tractar d’una conferència impecable, molt ben estructurada, que reforça el lideratge de l’alcalde. Per fi, Tarragona té un alcalde compromès amb la millora i projecció de la ciutat i que té un projecte clar de la Tarragona que vol i sobre com portar-lo a terme.”

Villamayor ha posat de relleu “l’aposta decidida per resoldre els problemes de major proximitat dels tarragonins i tarragonines. En aquest sentit, el reforç de les actuacions destinades a donar resposta als problemes que pateix el ciutadà a peu de carrer s’està demostrant com una aposta plenament encertada.”

En un altre ordre de coses l’agrupació socialista de Tarragona remarca el treball rigorós i responsable de l’Ajuntament per pal·liar les conseqüències que la crisi econòmica està provocant en els col·lectius més vulnerables de la ciutat. En concret s’està treballant, des de la proximitat, en tres àmbits: el reforç de les polítiques socials, la millora de la formació de les persones que es troben a l’atur i la creació de nous serveis adreçats a les empreses tarragonines.

Així mateix, Javier Villamayor ha expressat la satisfacció de l’executiva socialista de Tarragona per l’impuls al Pla Estratègic 2022. “Ens trobem davant d’una gran oportunitat per facilitar la participació de la ciutadania i de les entitats de la ciutat en el disseny de la ciutat que volen per a la propera dècada. Davant de la improvisació que va caracteritzar l’actuació dels anteriors governs de la ciutat, l’alcalde Ballesteros vol dissenyar una estratègia compartida per projectar la Tarragona del futur. Confiem en què els partits de l’oposició demostrin esperit constructiu i facin les seves aportacions en positiu.”

Finalment, Villamayor ha subratllat “l’herència” que l’alcalde vol deixar a la ciutat. “Una herència que reflecteix la seva sensibilitat social i la seva aposta pel foment de la igualtat d’oportunitats, sense anar més lluny, l’augment de les places d’escola bressol per aconseguir que els nens i nenes d’entre 0 a 3 anys tinguin les mateixes oportunitats d’accés a una llar d’infants.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada