divendres, 22 de gener del 2010

EL PSC D’ALBINYANA ACUSA L’EQUIP DE GOVERN DE DISCRIMINAR UNA ALUMNE QUE PATEIX PARALISI CEREBRAL


El grup municipal socialista d’Albinyana ha manifestat aquest dimecres la seva “indignació” per la situació que viu una família del poble. Segons ha explicat la portaveu del PSC al consistori, Maria Jesús Sequera, l’Ajuntament (CiU), que disposa de les competències en matèria del servei de menjador escolar del CEIP Joan Perucho, ha comunicat als pares d’una nena de sis anys que pateix paràlisi cerebral que “a partir d’ara no pot ser usuària del menjador si no paga el sou d’una monitora, és a dir entre 350 i 400 euros mensuals a banda del cost del menú, ja que entenen que li cal una vigilància permanent. Hem de recordar que des de l’edat de tres anys l’alumne en qüestió és usuària del servei de menjador de forma diària.”

Segons Sequera estem davant “d’una situació clara de discriminació recolzada per l’Ajuntament. Una situació inaudita que demostra una falta de sensibilitat realment molt alarmant. Sincerament se’m fa difícil entendre aquesta decisió de l’equip de Govern. Val a dir, a més, que arriba després que tant la direcció del centre com els pares plantegessin una alternativa que l’Ajuntament ha rebutjat donant com a única solució el pagament de la monitora en qüestió.”

Davant d’aquesta situació, el grup municipal socialista anuncia que donarà tot el seu suport a la família de la nena i que els assessorarà per denunciar aquest fet davant del Síndic de Greuges de Catalunya per tal que intercedeixi per restablir el dret d’ús de menjador escolar que s’ofereix al centre. “Crec que estem davant d’un tema que es resolt, si es vol, des d’un mínim sense de la humanitat i de l’empatia envers als altres”, ha afegit la regidora socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada