divendres, 22 de gener del 2010

EL GRUP SOCIALISTA AL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS DEMANA A L’ALCALDE DEL MORELL QUE DEIXI DE POSAR PALS A LES RODES A LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE


El grup socialista del Consell Comarcal del Tarragonès ha emplaçat avui a l’alcalde del Morell, Pere Guinovart, a que “deixi de posar pals a les rodes a les obres de construcció, al terme municipal del poble, del tram de l’A-27, l’autovia Tarragona-Montblanc, que ha de connectar la comarca amb l’interior del país.”

El portaveu del PSC, Alberto Miñambres ha estat taxatiu a l’hora d’afirmar que “el Ministeri de Foment ja ha manifestat la seva disposició a estudiar modificacions al projecte original si l’Ajuntament aporta nova documentació que justifiqui aquests canvis. Per tant, o bé s’aporta aquesta documentació o bé es deixa que els tècnics i les empreses contractades a tal efecte facin la seva feina, no hi ha una tercera via.”

Així mateix, els consellers socialistes subratllen la importància que aquesta nova infrastructura viària tindrà pel desenvolupament, a tots els nivells, de la comarca. El grup socialista també recorda que hi ha la decisió política, els recursos i l’assignació pressupostària adient per poder executar les obres previstes als quatre trams de l’autovia. “Estem parlant d’una via d’altes prestacions que comunicarà el Tarragonès amb les comarques de l’interior amb el que això suposa a nivell de millora de la mobilitat dels nostres conciutadans.”

“El que no es val és demanar l’acceleració dels treballs al Congrés i, al mateix temps, anar posant dificultats sobre el terreny. Es tracta d’una qüestió de coherència i de defensa dels interessos del territori. Per això volem apel·lar al sentit de la responsabilitat de l’alcalde del Morell. El Tarragonès necessita aquesta comunicació directe per carretera amb l’Alt Camp, La Conca de Barberà i l’interior del país”, ha emfatitzat Alberto Miñambres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada