dimarts, 12 de març del 2019

IVAN NAVARRO, ELEGIT ALCALDABLE DEL PSC A VILA-SECA




“Volem que l’onada del canvi arribi a Vila-seca. Després de dècades de Govern monocolor del senyor Poblet, amb els seus encerts i els seus errors, volem aconseguir que saba nova, aire fresc, entri a l’ajuntament i per això em presento com a candidat del PSC perquè és l’única opció transversal capaç de garantir aquest canvi real que Vila-seva necessita”, així s’ha manifestat Ivan Navarro un cop elegit alcaldable socialista per Vila-seca.

Ivan Navarro ha estat escollit com a cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 26-M en votació secreta dels afiliats i afiliades socialistes vilasecans en l’assemblea que es va dur a terme ahir al vespre.

L’alcaldable del PSC té 35 anys i ha estat molt vinculat al moviment associatiu de Vila-seca. Professionalment ha treballat al sector de l’hosteleria. És militant de l’agrupació socialista de Vila-seca des de fa 18 anys.   

En les seves primeres declaracions com a candidat a l’alcaldia Ivan Navarro ha subratllat que “els i les socialistes volem una Vila-seca socialment cohesionada, on tots i totes tinguem veu a l’hora d’aportar el nostre granet de sorra en l’empeny constant de fer un municipi millor, haguem nascut o no a Vila-seca. Després de tots aquests anys de Govern monocolor del senyor Poblet la nostra opció de canvi real vol fomentar la transparència i la participació ciutadana en la gestió municipal, els serveis socials, l’ocupació i erradicar la pobresa, la marginació i l’atur del nostre estimat poble.”

Ivan Navarro ha posat de relleu que “la candidatura socialista representa en aquestes eleccions la centralitat política, la única capaç de parlar amb tothom i de sumar en positiu pensant en l’interès general dels vilasecans i vilasecanes, des dels valors necessaris de renovació i progrés.”

Finalment, Navarro s’ha compromès a “dur a terme una campanya en positiu, a peu de carrer i mirant a la cara dels nostres veïns. Farem una campanya en positiu, sense insults ni desqualificacions, directament adreçada a la ciutadania per donar-los a conèixer les nostres propostes en matèria de reactivació econòmica i foment de la transparència i la participació ciutadana. Per a nosaltres, per a mi com a alcaldable, cap veu que sumi en positiu a Vila-seva, vingui d’on vingui, ha de ser menyspreada”, ha emfatitzat l’alcaldable socialista.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada