dimecres, 27 de març del 2019

EL PSC DE CONSTANTÍ PRESENTA UNA CANDIDATURA AMB SABA NOVA I NOMBROSOS INDEPENDENTS PENSADA PER GUANYAR LES ELECCIONS DEL 26-M




“Els socialistes som els únics que podem presentar una candidatura amb experiència contrastada i capacitat de Govern, però també amb saba nova i amb la incorporació de nombrosos independents que reforcen l’ADN, plural i majoritari, de Constantí. És una llista pensada per guanyar i per governar Constantí amb una majoria més àmplia que l’actual. Som un valor segur, els únics capaços de garantir quatre anys més de Govern progressista a l’Ajuntament”, així ho ha assegurat l’alcaldable socialista Óscar Sánchez després de l’assemblea on la llista que el PSC presentarà a les eleccions ha estat aprovada per unanimitat.

Així, la candidatura del PSC està liderada per l’actual alcalde, Óscar Sánchez, seguit per la tècnica en normalització lingüística Dolors Fortuny que és la número dos, i de l’empresari Vicenç Maceira com a número tres. Completen la candidatura Virginia Bautista, Jordi Pérez, María García, Ismael Perroni, Mariana Buger, Alfons Riscos, Ana Maria Martínez, Víctor Paz i Mercedes Martínez. Tanca la llista l’exalcalde socialista Cristóbal Ramírez.   

Un cop aprovada la llista del PSC, Óscar Sánchez ha destacat que “la nostra candidatura és paritària, incorpora sis persones independents i quatre candidats nous en relació als anteriors comicis. Crec, honestament, que és la millor candidatura que podíem presentar per tenir quatre anys més de Govern de progrés i per gestionar l’Ajuntament pensant en assolir el màxim nivell de benestar per als constantinencs.”

“Nosaltres ens presentem amb la credibilitat que ens dóna la feina feta durant aquests anys en què hem tingut la responsabilitat de governar, en els que hem aprofitat els recursos de què disposa l’Ajuntament per posar-los al servei de les necessitats reals dels veïns i veïnes de Constantí.”

El candidat socialista ha reiterat el seu compromís per aconseguir “que l’Ajuntament segueixi escoltant els anhels de la gent, a peu de carrer, tal com hem fet aquests darrers quatre anys. Volem seguir garantint el futur del nostre poble a tots els nivells: amb inversions, més benestar social, facilitant el desenvolupament econòmic i assegurant la convivència. Votar socialista serà votar quatre anys més de bon Govern per a tots els veïns de Constantí, sense deixar ningú al marge”, ha asseverat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada