dimecres, 20 de març del 2019

APROVADA LA CANDIDATURA DEL PSC DE LA CANONJA A LES ELECCIONS MUNICIPALS




L’assemblea de l’agrupació socialista de la Canonja ha aprovat per unanimitat la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista està liderada per l’alcalde Roc Muñoz i, a continuació, queda formada per les següents persones: Salvador Ferré Budesca, Lucía López, Paqui Márquez, Paco Roca, Glòria Virgili, José Luís Sánchez, Antonio Reyes, Marina Clavero, Nereida González, Lidia Muñoz, Miki Pérez i Maria de la Coba.

Cal remarcar que una tercera part de la llista està formada per candidats independents. Encapçalada per l’actual alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, seguit per l’actual diputat socialista a la Diputació de Tarragona, Salvador Ferré. La tercera plaça l’ocupa una candidata jove, Lucía López, membre de l’executiva nacional de la JSC i membre també del gabinet de la subdelegació del Govern d’Espanya a Tarragona. De la resta de la llista en destaca la incorporació de nou persones joves que formaran part per primer cop de la candidatura.  

Segons ha afirmat l’alcaldable socialista, Roc Muñoz, “hem incorporat molta gent jove pensant en clau de futur per tenir persones preparades per donar-los el relleu en els propers anys i garantir un bon Govern. Estic satisfet de poder presentar una llista fantàstica, l’única que combina experiència amb renovació, amb gent jove i preparada per gestionar l’Ajuntament pensant en el màxim benestar per als ciutadans de la Canonja. És una llista guanyadora, tenim per endavant quatre anys amb molts reptes per garantir el futur del nostre poble a tots els nivells: benestar social, prestacions municipals, inversions en equipaments i desenvolupament econòmic de la Canonja. Als socialistes ens impulsa i estimula l’empeny permanent de treballar per convertir el nostre poble en un paradigma de benestar i qualitat de vida.”

“Els socialistes som els únics capaços de garantir la continuïtat de la bona feina que s’ha fet des de l’Ajuntament aquests darrers anys, sense incerteses i sense improvisacions. Som un valor segur. Ara cal donar un nou impuls a aquest afany que és també un compromís polític i moral. L’entrada de gent jove, saba nova, en serà una garantia”, ha conclòs el líder dels socialistes canongins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada